Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim ovo: vidim naslov tipa "mirza opet razvalio", otvorim text pa prvo provjerim datum da vidim da nije vijest od juce jer skoro svaki dan isti text isti naslovi. bravo mirza care!!
Poceli se crnci odbijati od njega.. Mirzator
Kako je lijepo vidjeti ovog Bošnjaka, muslimana, bijelca iz Evrope kako penetrira kroz ove Amero-Crnčuge, uljepšao mi je dan.
hasane j ebem ti allaha
kad ga krene nema te sile da ga zaustavi
Komentator na sinoćnoj utakmici:"Mirza, you're more than a three point shooter son" .
Bravo Zmaju od Bosne.
X poena Teletovica u porazu Netsa. Deja Vu.
Mirza je klasa!
institucija!!
lik hara u NBA pored noliki imena
Jos samo da ne suta trojke k'o hajvan. sinoc je od devet pokusaja ubacio tek tri sto je katastrofalan podatak, al' dobro, pored onakvih suigraca mu samo i ostaje da suta, im'o je dva odlicna prodora, krene lik sa sest metara i polozi je pored cijele odbrane, nek malo vise na tom poradi
Mirza lave ohani malo :D