Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuvaj se Mirza jer jos nisi ni svjestan u kakvo si osinje gnijezdo usao i upao.Zelim ti naravno puno srece da bilo sto uspijes u ovom ali budi svjestan da je KS BIH dohvatio dno svakog dna kako materijalno tako i moralno
ne unistavaj rijeke idiote
Molim klix neka opet oduzne ove pozitivne lajkove kao sto su to i za jucer uradili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odeš vani, zaradiš pare i ne uložiš u svoju državu= izdajnik Odeš vani, zaradiš pare i uložiš u državu= lopov i prevarant. Papci iznova dokazuju zašto nismo ničeg vrijedni.
KS BiH koji nece vlastitoj kadetskoj repki da plati igranje polufinalne utakmice na EP, nego im Hrvat vlasnik Fis Viteza, koji je bio u komi, daje pare za to, ne zasluzuje ni da postoji i treba da se raspadne kao i ova drzava. Poslije se niko nije sjetio zahvaliti ovom Hrvatu kad su donijeli zlato, to su te nezahvalne balije, koje Hrvatima zabijaju noz u ledja.
Sto neki balijski tajkun nije dao pare za vasu balijsku repku, vlasnik Bh telecoma, Hifa grupe ili Scepo vlasnik Havaza ili ultra patriota Bakir, koji je vrece para krao od vlastitog naroda? A sve ste vi patriote a Srbi i Hrvati nisu i ne vole svoju zemlju, mamu vam balijsku, lazljivu.
Mirza ako nam ne nadjes kakvog Amera e jbg.. onda...
Sretno Mirzi, svaka čast što se prihvatio ove funkcije. Mislio sam da će se sakriti, a on na čelo. Nadam se da će se nešto pozitivno desiti, iako je situacija teška. U svakom slučaju nezahvalna funkcija.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/teletovicev-projekt-izgradnje-hidrocentrala-u-jablanici-uzburkao-mjestane-unistava-li-se-priroda/181021089
smrad uništava rijeku gradeći hidrocentrale. marš đubre.
Hvala ti Mirza, da ti Bog da zdravlja i sreće u svemu što radiš.Mogao si jednostavno reći ma boli me ... za vama al ostao si velik kao što si uvijek bio.Sve najbolje
Ovo sada razbija iluziju naših natprosječnih sportskih stručnjaka i navijača da su razlozi za neuspjehe reprezentacije BiH u mnogim sportovima isključivo u igračima i selektorima. Nije normalno kroz šta sve ti ljudi prolaze dok na rizik stavljaju ono od čega zarađuju za hljeb i na kraju opet budu popljuvani od naših ljudi. Yebeš patriotizam.
syebace se on ,vidjecete ,samo polako :D cuj KS BIH, sve go lopov do lopova
a sta je sa HE, jami zabušavanja!
svakom igracu po jedan potok da napravi sebi mini hidroelektrane....