Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajno, sjajno, samo naprijed, samo naprijed... :D
pravi carsijaner i gospodin ivan opacak....
Lijepo je kad sportaš ovo dočeka, da ga njegov grad lijepo isprati i da se odazovu ovakva igračka imena. Mi smo inače skloniji popljuvati ljude na odlasku, bez obzira na sve što je bilo. Nadam se da će Ivan ostati u košarci i okrenuti se stvaranju mladih igrača. Prilika je ovo i da se definišu statusi nekih igrača kad je u pitanju reprezentacija BiH.
Gdje god je igro ostavio je odličan ustisak od Širokog do Valensije, a i za Zenicu i Čelik je uradio mnogo, hvala mu, zaslužio je punu arenu na oproštajnoj utakmici. On je danas sportski direktor OKK Čelika ( ako se ne varam ) . Hvala mu i sretno :))))
ivane sretno u igrackoj mirovini, hvala za sve sto si dao Širokom
Ivane, Zenica te voli i mnogo smo ti zahvalni za sve. Igrao si za Čelik besplatno i kad niko nije htio si sam nas vodio do velikih pobjeda. Gigantu, sve najbolje u zasluženoj penziji!!!