Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBITAK= http://betoholicari.bloger.index.hr/ GUBITAK= svi ostali sa dojavama i glupostima!!! NA KOJOJ STE VI STRANI????
de nemojte se blamirat, covjek je sutirao 3/7 trice od toga je najmanje 2 imao pred istek vremena isforsirane DIREKT preko igraca. Imao je jedan napad gdje je probao usao na kos i tad nakon sto je promasio je jos 2 puta pokusao vratit loptu u kos bio je sam oko njega 3 igraca. Znaci statistika nista ne govori, a da ste gledali vidili bi da je odigrao odlicnu odbranu imao je jednu ukradenu i 10 skokova. Na preskonferencije J Kid je prvo njega pomenuo radi odbrane(skokova) a i radi 3ca i sa ovim teskim tricama ima prosjek 3/7 sto je 42% sto je vrlo dobro a proslu partiju je bilo 50%.
The best Bosnian import in Amerika is MT3! Logicno!
serija trojki??? ljudi ko je ovdje lud šut 3-11 i klix svršava svaka čast mirzi ali u zadnje vrijeme katastrofalan šut
A koliko bi mi ubacili ?
nije stvar koliko bi mi nego se forsiraju gluposti svaka mu čast i na ove 3 trojke ali brate 3-11 šut i klix govori o nekoj seriji ko da je ubacio svih 11 šuteva
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast, majstore. Ponosimo se s tobom, Mirza.
Mirza volimo te!!!!!