Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako brate mili...reci javno ono sto mislis, pa kud puklo da puklo. Nisi ti neki pocetnik, vec dokazani evropski igrac koji ocekuje i koji treba imati drugaciji tretman. Dosao si tamo bez DRAFT-a i to bi trebala biti referenca da igraš u startu 20min, a ne da prolaziš kojekakve adaptacije i dokazivanja ispocetka kao neki Rookie. Izrazi prokleto nezadovoljstvo. Pokazao si na Eurobasketu i kad si van forme da vrijedis...a već je druga NBA sezona i prica ista! Samo ti njima mahni lijepo, ako nastave tako!!!
U predsezoni covjek dere jer ima vecu minutazu, a u sezoni mu neda da igra ili nesto minimalno. Fuj Kidd
jesam li ja rekao da je trebao otici iz netsa, ko mi je ono psovao da sam glup i da nemam pojma sta pricam, jebbem sad ja njemu mater jer ne mogu se sjetiti s kim sam diskutovao. A nase ove kukavice Mirza i Dzeko trebaju lupiti sakom od stol i reci DOSTA pa ce ih se tek tako poceti cijeniti, ovo sto je Mirza sad uradio je dobar pocetak ali treba biti jos ostriji,naravno sa mjerom nekom
Vjerovatno (kao i svugdje gdje su nadredjeni iskompleksirani), on treba da se ulizuje Kidd-u, bude "njegov covjek", pravi kafe i cisti hale kako bi mu ovaj udijelio 20min. Fuj!! Mirza, idi dalje, kao LeBron....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sinoc sam gledao utakmicu kako je LA Clippers pobijedio Houston Rocketse u kojoj je JJ Redick dao 26 koseva, a super atlete Howard i Harden skupa 28. JJ Redic je po kozna koji put pokazao kako je dobro u ekipi imati izvanserijskog sutera. Mirza ima fenomenalnu tehniku za 206cm(6'-9") slicno kao nekda legendarni Lary Bird. JJ Redic je efikasan sa svojih 193cm a Mirza ima ogromnu prednost u visini sa svojih 206cm, samo treba minutazu i pravu sansu. Neznam, ali pored onog nenormalnog Garneta tesko dace se naigrati a mislim daje trener Netsa Garnet a ne Kid. Mirza legendo nezaboravi da imas NBA ALL STARS POTENCIAL, i nedaj dati tamo neki polu inteligentni igraci to uniste. Ima klubova koji bi tvoje igracke kvalitete iskoristili na najbolji nacin kao trenutno JJ Redickove, Korverove i slicne . Sretno LEGENDO.
Ma on nema sanse u Netsima nazalost jer igra na istoj poziciji kao Garnnet,Blatche i normalno je da ce oni dobiti sansu prije njega,za Mirzu bi najbolje bilo da trazi trade u neku drugu ekipu jer Kidd nije nikakv trener,svaka njemu cast bio je odlican igrac,ali pustiti jednog najboljih sutera u ekipi da igra samo 7 minuta to je smjesno. Nego Mirza trazi trade.
Mozemo mi pricati sta hocemo ali niti su u formi biti realno gledajuci nemas kvalitet za nba. Jesi nas al tako ti je.....
naljuti se mirza molim te :D
Zasto svi rjesavaju svoje "probleme" preko druzstvenih mreza. Nisi malo dijete, zaleti se u kancelariju i zavrsi posao. Nisi malo dijete da places na fb il tw. I realno, nisi nesto ni pokazao u predsezoni i ako si imao dovoljno veliku minutazu za to. U 20min 5-10 poena, 2-3 asistencije i 1-2 skoka je realno malo ... Al citajuci ove komentare ti si u "zivotnoj formi". Ovo realno nije za NBA.
Zanimljivo kako nasi BH igraci cesto iz nepoznatih razloga griju klupe iako su u zivotnoj formi :)
Bjez o'tale!
u januaru predji u borusiu :)
Bolje u Bayern sa Djedovicem!
Bježi odatle!!!
Bježi odatle!!!
Mirza ako citas ovo, vrati se u Evropu, nema za tebe buducnosti u "NBA"
@\klix: kakve veze ima ovaj video sa ovim ? Hvala
hahahhaa
Polako Mirza .. bitno je da je krenulo. Ne sumnjam sekunde da ces dobiti priliku da se raspucas. A onda im se oho .. :-)
mirza je masina
NBA je za nigere, osim ako nisi Dirk Nowitzki ;)