Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše volim kad na ba.com pročitam "Mirza Teletovic scored 26 points off the bench...". Mirza u aprilu ima prosjek od 21,5 poena i 7,5 skokova i igra baš onako kako zna. Car naš.
@OmarSharaf Da su Džumhuru Mirzini centimetri, bio bi u top 5. Ako ćemo gledati sve sportove, Tuka je trenutno naš najveći car.
@OmarSharaf daleko je Jumi od Mirze... još uvijek... Jumi tek treba da nadođe i učini nešto konkretno dok Mirza iza sebe ima kilometre iskustva i pobjeda... a Willy je u pravu trenutno je Amel najjači... ima tu i Felix jbga i on oko sebe umotava zastavu...
Svaka cast Mirza..samo ih trpaj.Ponos Bosne i Hercegovine.
covjek ima najbolju ruku u NBA ligi za trojke..svaka čast..
covjek ima najbolju ruku u NBA ligi za trojke..svaka čast..
ne lupaj
vrijeme je za trade u dosta jacu ekipu, svi zele odlicne sutere za tri poena a on je kao igrac sa klupe dao 165+ ove sezone
Da ali ako predje sad baj baj repka
Teletović can shoot it from the parking lot... That was from Pasadena :D OMG :D
Babukaa je jedan :)
kako je počelo mogao bi se nas teletovic vratiti u slobodu, prekuca lik spansku ligu, evropsku ligu prvaka, evo SAD NBA ce isto za godinu -dvije. drug vrati se u Bosnu jer za tebe je košarka postala djecija igra :)
jest se isfulo al je opet bio najbolji..
@vrljika kako se isful'o bgt??? 10/20 sut 4/9 za tri, to je 50% suta iz igre i nekih 42-43% za tri poena. Nadji mi igraca koji ima te procente a da nije centar koji samo zakucava(ne pikam currya). Pa LeBron uzme u utakmici po 30+ suteva pogodi 10ak pa kazu odlican postigao 30 poena itd.
Svaka cast Mirza..samo ih trpaj.Ponos Bosne i Hercegovine.
Da je od početka imao ovakvu minutazu imao bi preko 20 poena po utakmici.
e nek sam dočekao da i vi pobjedite vise hahah... mirza ti si klasa za tu ekipu .. idemo dalje sad jer je fkt vrijeme imas kvalitet za dosta jacu ekipu od trenutne
Svaka čast Mirza,veliki si igrač.