Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mirza ponosu ove drzave. P.S na oficijalnoj NBA stranici ima kratki dokumentarac o Mirzi. Njegovom zivotu u BiH za vrijeme rata, i nakon http://www.nba.com/playerfile/mirza_teletovic/index.htmlnjega, pocetku karijere, dolasku u NBA itd. Pa bi bilo lijepo objaviti ga ovdje.
Nas novi Dzeko
Nas novi Dzeko
pokazo im je ko je babo !!
I poslije Mirze Mirza, samo naprijed majstore :)
SMIJESNE SLIKE SA POUKAMA :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :) 2013 - KROZ SMIJESNE SLIKE! :) http://adf.ly/bIfOO - Januar http://adf.ly/bIfcU - Februar http://adf.ly/bIftL - Mart http://adf.ly/bIf8R - April http://adf.ly/bIfza - Maj http://adf.ly/bIg3B - Juni http://adf.ly/bIgRO - Juli http://adf.ly/bIgGU - August http://adf.ly/bIgAD - Septe
TO Tele.......... Majstore.
trenutno jedan od najboljih igraca u Evropi, al kao sto Zeljko Obradovic rece, bice veliki igrac kad bude sutirao sa poludistance, iako i ovako je jedan od najboljih
mirza ubica , da on ima minuta koliko pirs ubacivao bi po 30 poena sigurno , sljedecu aBd idemo preko 20 :D
Jak je ko zemlja..ima sut ima sve samo tako nastavi ponosu
Prejako!
Jel morate svaku vijest usrat sa glupim komentarima o je b enoj Amri? Moroni napaceni!
To rodjace moj!!!
Oci moje lijepe Bravo
Nema nista ljepse od komentatora na Yes-u kada onako americki kaze Teletovic.
Haha i ja to najvise volim :) Zbog ove NBA lige ostajem budan do 5, zamijenio dan za noc.
Najbolji bh košarkaš poslije Delibašića. Trebalo je njega za sportistu godine, sjetite se "parkinga", "svlačionice"..evo sada i u najboljoj ligi na svijetu, briljantan.
Mirza bolji od Lebrona za klasu :D
Gledao sam utakmicu i slobodno mogu reci da je u najboljoj formi trenutno u ekipi, i sto je najvaznije, igra za ekipu, ne srlja, trazi izradjene pozicije. Da ima slobodu kao pojedini sto je imaju i da se ispucava davao bi blizu 30 koseva svaku utakmicu, Pierce je potrosio 15 lopti ne znam da li je dao 6 poena, Mirza od 15 pokusaja za tri mislim da ne moze ispod 8 pogotaka ici, ako je iole raspolozen.
Pierce je ipak Pierce, koliko god on grijesi on ce uvijek igrati zahvaljujuci svojoj karijeri.