Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ali mogli su napisati koliko je visok, koju poziciju igra? Nadam se da će se u pravom klubu uz pravog trenera razvijati kako treba, korak po korak. Puno bolja opcija nego otići u Cedevitu, koja upropaštava Musu. Postoji realna opasnost da uzme tursko državljanstvo, oni kad vide talentovanog igrača ne pitaju pošto je.
Opet kod Bošnjaka talenat kao onaj Sulejmanović hahahahahahahaha. Ovaj neće kod Obradovića ni vodu moći da nosi
Fenerbahce !!! Jesi li corav ili ljubomoran ???
Hahahahahahahaha Jarane vi stvarno mislite da će ovaj kloc igrati kod Obradovića ? Pa i o onom Sulejmanoviću ste pisali ovako i eno ga sakuplja lopte u nekakvom trećerazrednom klubu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amigo mrze ga vise nego dzumhura kakvu su mu sliku stavili
Prelijep prizor:Snjezne padavine uz poziv na molitvu prekrivaju Sarajevu Obavezno pogledati https://www.youtube.com/watch?v=wRc8mu6B__g
mogli ste bar nac neku ljepsu sliku