Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav mrtvi clickbait naslov, odvratno. Klix pravo žutilo, a la Kurir.
Informer
Odvratni su, vec mjesecima su kao tabloid, uzimaju vijesti sa twittera a potpisuju se kao novinari. NOVINARI??? Hahahaahahah smijesni su
Po naslovu bi covjek zakljucio da su svi nba igraci imali poruku na bosanskom jeziku sem doncica koji se protivio tome i na kraju udjes vidis da su ljudi na svim exyu jezicima poslali podrsku njemu kao mvp-u
Kakav je ovo naslov klosari senzacionalisticki? O cemu vi pisete, smecari jedni smrdljivi. Obrisite slobodno, ja cu opet napisati
Na hrvatskim portalima svi igrači nosili dres s natpisom na hrvatskom... Itd itd
Na Bosanskom auhh, pa kako to Hrvati kažu da je na Hrvatskom pisalo hmmm ? a Dončić Slovenac srpskog porekla, pa majku mu ne znam, vidite to rešite sa Hrvatima.
Cuj "bosanskom"... Ovo nije kao ni srpski ni hrvatski ni crnogorski vec samo bosanski? Bosnjak sam ali jadni ste sa ovim naslovima!
Pravi Coban
NBA je postao Balet 👫
Glupost.
Čestitke autoru naslova! Uspio je zaintrigirati čitaoce.
Kakvom bosanskom pobogu ja maloprije čito sovenskom hrvatskom nema bosanski nema hercegovački jezik
Klix, jel može veći blam,ne verujem...pri tom je glupo da čovek forsira sebe noseći majcu.Sramota!
Cuj Balkanskim jezicima ,jeste li ukljucili Makedonski ili???? onako se ne pise na Slovenackom a ne Slovenskom!
Na bosanskom 😂
Fuj, ja kontam ući ču da pročitam šta je kreten uradio i onda skontam da je novinarski naslov lešinarski, dno dna. Ispade sam sebe bojkotuje lik, ubij te se "novinari"
Pa zar vam nije palo na pamet da se "pravi MVP" kaže potpuno isto i na slovenačkom jeziku? Zašto bi Slovencu (manje je bitno što je srpskog porijekla, jer nastupa za Sloveniju, a ne Srbiju) neko u SAD slao poruku na jeziku koji nije engleski ili slovenački?
pa mediji zakuhaju rat da ne zakuhaju sta drugo