Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morate se sjetit da smo izgubili od rusije 30 razlike, to ni sekunde nije dobro. Ali eto kada bi ih dobili to bi bilo odlicno, samo iskreno sa ovakvim selektorom, daj Boze, moze nam i Lebrone igrati ali ako ga trojica cuvaju a nema akcije za njega..
Treba nam Mirza raspucan , mnogo bolja odbrana posebno na vanjskom sutu i barem jos dva igraca da krene , Kikan da se probudi i Gordic konacno da odigra dobro . Broj asistencija tima je zalostan . Ako se ovo poklopi , mozemo ih dobit i ako je onaj panj od selekzora slotio makar 5 akcija
Pa kad pokazu malo vise od kurcobolje bice veca podrska , svi navijaju za Bih m sano se razocaraju . Npr fudvaleri su slozice se svi odusevili zalaganjem.
Hocemo li opet pljuvati po nasima ili im dati podrsku, na koju smo nogu jutros ustali?
gdje se igrala utakmica? jel u svedskoj??
Ahaa🏀
@Shele onda je dobro.......
Ovo je dobra vijest, ukoliko mi možemo dobiti Ruse u Mejdanu. Ili jesmo, ili nismo. Nadam se da ćemo u subotu biti pravi, mora i nas jednom krenuti. Sretno nam bilo!