Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marica Gajic, ponos BIH 🇧🇦
da javnost zna...zenska kosarkaska reprezentacija se pred evropsko prvenstvo obratila zeljku komsicu za pomoc i on se oglusio...a jucer isti kao nesto im cestita..to su izjavili trener i uprava reprezentacije...stop licemjerima...
Nikad Srbinu ne vjeruj. Dal onom pravoslavnom, dal onom islamiziranom. Evo ovako se udaraju u prsa i govore kako su za Republiku Srpsku, kako se hoce odvojit…… a onda krenu plakat ispod bejha zastave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosne bez Hrvata i Srba nema.
Marica je bh. Carica, i to znaju djeca sva...
Bravo Marice Carice
Bravo svim djevojkama, ako može bez prebrojavanja krvnih zrnaca... zbog toga nam i jeste kako nam je...
Svaka cast ❤️❤️❤️
Bilo bi dobro da prestanete politizirati sport, od novinarskih insinuacija do potkapacitiranih komentatora. Nemojte dodjeljivanjem političkih odrednica, etiketiranjem, insinuiranjem priče o suzama i kojekakvim svojatanjima, zagorčavati život curama koje svoj uspjeh vide u sportskoj pobjedi.
Gorak je okus poraza Hrvatu. Mislili ste da ste najjaci, najbolji, najuspjesniji u sportu, sad ste vidjeli da niste. Izgubili ste od Bosne, kao sto je i KK Bosna 1983 vasu KK Sibenku razvalila za prvenstvo Jugoslavije, jos to prepricavate i niste preboljeli.
@Agronomija :-) ti si očito malo teži slučaj nego što sam pretpostavio. Frustracija je zajebana stvar. Pusti to, dobit ćeš kakav ulcer u abdomenu :-)
Hrvatski botovi danas posebno tuguju. Hrvatska im izgubila od Bosne i Hercegovine u Kosarci, Marica Gajic iz Bijeljije ih unistila, na NATO samitu u Berlinu niko nije spomenuo Daytonski sporazum, konstitutivnost naroda, legitimno predstavljanje, Zeleni u Evropskom Parlamentu traze ukidanje sadasnjeg Ustava BiH koji je diskriminirajuci i uvodjenje Gradjanskog Ustava BiH i sistema 1 covjek 1 glas itd. Izgubili su podrsku Zapada u vezi vanjske politike Hrvatske prema BiH
Ajd, majke ti, smaraš već s tim glupim pričama za potkapacitirane koji valjda očekuju od tebe da im predočiš aktualnu političku situaciju u zemlji i svijetu. Nešto prigovaraš hrvatskim botovima, a ti ne silaziš s klixa već danima, identično pišući na svakoj vijesti. Jbt. kako ti ne dosadi.
VOXpopuli2017 vidim da me citas redovno pa nastavi. Mislim ja se ne kacim na tvoje komentare vec ti dolazis na moje. To sto ne silazim sa Klixa danima, pa Klix je jedan interesantan bosanski portal. Ja ne idem vase portale stacionirane u Zagrebu i Splitu. Vi dolazite ovamo. Podkapacitirani su ti na Dnevniku.ba i HMS-u, koji pricaju Bobanovu pricu iz 1993
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuo sam da je slavlje na ulicama Bijeljine,bulevar Srpske Dobrovoljacke Garde pun ljjudi na doceku. :)
marica je top topova, dobra koka ocam'
srpski Telemach se reklamira to je bitno
Ni vjera ni nacija nisu ključ uspjeha jedinstvo je bitno i međuljudski odnosi.. Bravo djevojke nadam se polufinalu
kakve veze ima ko se kako zove, odakle dolazi, kako se izjasnjava ili u sta vjeruje? treba biti normalan, sto bi se reklo "covjek", a sve druge stvari su manje vazne.
Nije legitimna Srpkinja jer nije Dodikova, isto ko sto Hrvat nije legitiman ako ga redovno ne glaba Covicu
poznato je da sportisti nisu bas inteligentni.
Ne primajte se ko mutavi na ove fašiste što pljuju na sve bosansko Pa to im je zadatak da opogane ovu zemlju svima njima zarad glasova na izborima. I to sve za krišku hljeba i jogurt. Ne reagujte na njih uopšte. A i ovi iz klixa bi mogli filtrirat malo komentare hebem vam like da vam hebem.
Svaka ti cast Marice nasa Zmajice naravno i ostalim Zmajicama cestitke. Samo nemojte kad se ABD vratite u domovinu sastajati se sa ovim nasim politicarima koji svi od reda nisu imali sluha ni zelje da vam pomognu u pripremama a ni inace