Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj Musa ga nekad previse forsira
Musa je kriv za ovu utakmicu i trener koji ga pusta da forsira bez razloga. Haman se lagano pretvara u kloca Teletovica po bespotrebnom forsiranju
@Calisthenics Ne diraj mi teletovica :) Al musa preserava. Dribla na dva igraca ta nije durant valjda usmislio da je.
Malo se Musa preserava sa solo akcijama. Ako ovako nastavi zijanićemo.
@albert ajnštajn Musa ceka na pick ili solira na dva igraca. Steta imali smo ih al sad su i oni poveli igrat.
Zijanili smo, a volio bi vidjeti njegovu statistiku - sebični zabijač u postavljenu odbranu
Da prepotentni Musa ponekad odigra za ekipu, a ne samo za sebe, možda bismo nešto i napravili, a ovako... Ali, i selektor snosi krivicu, dozvoljava mu da solira, nema uigranih akcija, nije doveo zamjenu za Sikiraša... A, moglo je bolje!
Previse su zurili i lopti gubili kada su Spanci usli u onaj niz promasaja u trecoj cetvrtini. Tada se to trebalo iskoristiti i povesti, ali jbg, nisu. Sad pred kraj dvije trojke dovrsile posao. Vise srece drugi put, i volio bih vidjeti sigurniju igru bez da zurimo i komplikujemo sa 10s napada i naravno poraditi na tim slobodnim bacanjima vise. Cerkezovic me je npr bas razocarao jer je u krucijalnim trenutcima zijanio dosta lopti sa komplikovanjem jednostavne akcije i losim pasovima.
A gde ces bre
spanija !!!!!
Musa konta sve mu je dozvoljeno pa i da glumi zvijezdu ipak se uzdigo mi se priblizimo on nas odalji sa greskama a ovaj trener je toliko antipatican da ga nemogu gledati
Jebali vam Mauri stare po sred pičkurine ciganske
bravo španija!
ojjjj niko nije dao koša haman cijelu trecu cetvrtinu
Idemo ludo, idemo jako, idemo na svjetsko da uzmemo zlato
Sve solo. Pa da malo odiramo nesto razbili bi ih.
bosnjakistan ale
idemo momci razbiti malu Spaniju