Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on dosao Srbin igrati kosarka u nase Kosova i meni kazati mrs bre ruznji aljbanjac a ja njemu pljunem ga u oko tako sukobili smo se a u Pristina sljoboda i demokracija sve hvala nas Taci kako lep covek i pitom.
@haljimi Mnogo dobar čovek, bavi trgovinom ljudskim organima, inače jednim od najhumanijih i plemenitijih poslova. Mi došli u Saraljevo da otvorimo pekara. \'Ćeš kiflja, mljeko, kokakolj !?
hehehe, komentari su genijalni. . budale. a da ime bambi bas znaci neku musku kosarku i ekipu. heheh. e vala. mijenjajte ime u risovi
@ Vlado, njihova kosarka je fenomenalna ;) samo sto nisu priznati kao drzava, inace bi čuda pravili u NLB ligi ;) a ti si ocigledno neupucen, pa sarkazam ostavi za kasnije :)
@ @JUNAK Da li si ti iole normalan ? Znam provjereno sta je bilo i kako je bilo, jer imam dosta prijatelja u Pristini :D tako da tvoje mudrovanje je krajnje smijesno :P čak, stavise , ti ispadas glup :(
Zar sipci znaju da igraju kosarke.
Thaci je ciJonista
da da, ne znam koga je morala braniti policija u Sirokom !! Pi*ke
ahmede ne jedi go.v.na gazi chete!!!
Ti si bosanac bas mnogo gljup i ne razumes citati konj jedan. zar ne vidis budaljo da je tu aljbanjac tuko aljbanjac a sve zbog kosarkas srbi?
ja sam cuo da pitare svako tuce :)
Bravo PRIŠTEVCI ! Udri bagru :P Kad se samo sjetim sta su Srbi radili 90ih po Pristini... kako je samo srpska policija tukla i maltretirala taj narod :( ovo je nista koliko treba da ih udaraju ! Sad hvala Bogu imate drzavu i mozete im se naj***t mame ! Samo gazi stoku :D
imena ekipe \"BAMBI\" !!!!
meni srce cepa se kad sinoc tukao sa paljic sam vljastit braca aljbanjci a sve zbog Sbin sto igra kosarka i skace hopa cupa. zato cu da pitam hasim taci jeli bre kakva je to sljoboda i demokraci kad brat aljbanjac tuci brat aljbanjac a sve zog visoki srbi?
Komentari su vam više nego bolesni - dok je takvih poput vas (koji ste cjerovatno isfrustrirani sopstvenim problemima), ovdje će se ratovati još sto godina. Idite radite nešto umjesto što liječite svoje frustracije ovakvim bolesnim komentarima.
kosovo je srce vlaskih cigana....zzzzz
KOSOVO JE SRCE SLAVENA !!!