Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2.75 miliona maraka Imamovicevog duga, a poslije ove sezone, kako stvari stoje bice jos barem pola miliona vise. A raja se ohladila za basket u Sarajevu, i bit ce jos hladnija, kad vide da dodju neki prosjecni klubovi i redovno nas sibaju po snicli u sred nase Zetre, a bojim se da ce u sljedecoj sezoni biti gore, jer nema vise Heliosa da bude gori od nas. Tako da je ovo propast KK Bosne, a za nadati se i zadnja godina Imamovicevog mesetarenja sa sportom o kojem nema pojma, niti je ikad imao dodira s njim do prije desetak godina. Tako da bi mozda moglo biti dobro da se konacno klub oslobodi grobara BH kosarke.
LOLO ne prosipaj pamet kad nemaš pojma. Kakvi crnci, kakvi wililiams i bailey,..Gledaj malo šta partizan radi pa skontaj. Avo ovi mongoloidi što seru protiv Imamovića nek mi objasne ko ce donijeti pare ako on ode ? Rusmir Halilović ??? :P. Ne kenjajte više svega vam ....
slovenci su pruzili jos jednu sansu nesposobnim kokosarima iz uprave da dignu koju sitnu paricu i properu koju markicu iz privatnih propalih firmica kroz rasturenu bosnu. zalosno, ali istinito - bosna jos jednu sezonu u agoniji sa ovim kadrom iz uprave i jos vecim zaduzenjima i ocajnim igrama. izgleda da nlb pokusava reanimirati bosnu po 10-ti put poslije rata, ali ovaj potez definitivno pokopava bosnu dublje nego 1993, je ova kokosarska gamad ce da je sravni sa zemljom zbog dugovanja. srozavanje ionako posrnulog ugleda se nastavlja.
@istina HAHAHAHHAHAHAHAHAHAA to maca xD
Yebem vam majku pedersko lopovsku u chkaviu balysku onu!!!
Bosna je postala mali klub iz velikog grada!!! nikada se neće naučiti pameti dok ne ispadnu u \"drugu ligu\"
Totalni promasaj!!! Sportski-po klub Bosnu pogubna-nagrada za neuspjeh!! Politika(bez nje ne ide nikako)- zamislite da je mjesto kk Igokee recimo kk Sloboda ili kk Celik.Volio bih tad citati komentare.
Bosna ko jedan od osnivaca nlb lige i bivsi prvak evrope uvjek ce igrati ovu nasu ligu to je sigurno,samo se ce igokea i siroki mjenjati..al ovo vise ne ide, ekipa se raspala,mora se nesto mjenjati,konakovic, imamovic out...lafo najavljuju se pojacanja za sljedecu sezonu ikonic bavcic i ostali propali bosnini kosarkasi.
Nek me niko pogrešno ne shvati, navijač sam Bosne, pratim ih od 95\', međutim ovo je jednostavno nepravedno. Ljudi su dosli u Sarajevo i preslusali levate iz Bosne 20 razlike, potpuno zasluzeno i bez sudijskog navlacenja. Stoje argumenti da je u Aleksandrovcu kokosinjac, da su doveli hrpu crnaca na 2 mjeseca, samo da osvoje prvenstvo, Dodik seljacina, Bosna je gradski klub, ima tradiciju, sto Igokea nema itd. itd...zasto Bosna nije dovela 4 crnca pa izbacila tu Igokeu? Ko je nama kriv sto je kombinacija Konaković-Avdić opustošila Bosnu, dovodeći godinama promašene igrače iz Srbije a la Tomislav Tomovic, drzeci u redovima vjecne talente kao sto je Emir Zimic i dovodeci crnce sumnjivog kvaliteta (izuzeci Williams i Bailey). Kad su vidjeli da su kola krenula nizbrdo, zavalili su Admira Bukvu.. Trenuno je Igokea, htjeli mi to priznati ili ne, bolji i organizovaniji klub od Bosne u kojoj se vjerovatno nema ko ni javiti na telefon, a kamo li sta više..
hehehe, nagu.zi.se braca michuna :))
Na tom principu radi i Euroliga, ko je koliko \"težak\" a ne rezultati ta će ovaj Aleksandrovac, gdje je to je li to neki bivši Vakuf ?
Uzalud MILORADE UZALUD!
para vrti dje burgija nece osunecen isto prednost nad ovim ne obrezanim bolje vrti
Dobro i ja vise volim da ide Bosna nego Aleksandrovac, ali na ovaj nacin isto kao da nagradujes KK Bosnu iako su lose radili. Kakogod bude, uvjek ce biti tu. Oni imaju ogroman problem, a moraju mijenjati cijelu strukturu kluba, strucnog staba i igraca. Zacrtati sebi za cilj jednostavne stvari BH ligu, kup i ne biti medu zadnjim u NLB...
a imaju dva,,,,pa u kojem igra Igokea,,