Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wenger? Hajd dobro. A šta ti misliš što onaj LeBron vazda čeka zadnju sekundu? Šta se ba on folira, nema smisla, jelde.
Stoji izjava 100%.....čak je Ivanović u košrakaškom svijetu veće ime od Weneger u fudbalskom.
Djedovic uzeo njemacko drzavljanstvo, odrekao se naseg. Pitanje je da li ce dobiti ponovo nase na vrijeme. Teletovic ako promijeni klub u NBA, onda se mora platiti osiguranje za njega, nekih 3 miliona dolara. Cisto sumnjam da nasi mogu to platiti. Nurkic i njegov menadzer skoro godinu dana "ratuju" sa Mahmutovicem. Sad se jos spominje i da ima zakazanu operaciju.
markovic,beciragic,seleskovic,prodanovic,izic rade u jednoj od najacih liga u evropi(turska),markovic odveo ekipu sa 16. na 6. mjesto plus eurochallenge cup,finale a vi im nudite rad sa mladjim kategorijama......
Igokea 1.3 miliona KM, Spars 800.000 KM, Široki 500.000 KM, Sloboda 400.000 KM itd. Provjereni budžeti, s tim da veliki dio budžeta Sparsa ide na omladinski pogon, daleko najjači u državi, mnogo putuju, mnogo djece i svega.
Wenger je levat. Sa onim timom dobar trener bi bio u utrci za titulu.
hvala bogu nesto pozitivno napokon