Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bkte i kolki je ima 3 m u njemu ko div iz Grimovih bajki,bio u nas jedan Boris bilo 2,35 u njemu bilo glavom izbijo gredu od štoka od vrata glavom kad se zaboravi savit kad je pogino 94 nisu mu mogli sanduk sastavit rekli nemamo mi ta tvrda drva za kovceg narod sve za vatre iskoristio a o jelovini nisu htjeli ni da cuju nikad nisam saznao sta bi sa njim
Ovo ni mama ne moze voljeti..
cestitamo tako i treba familija na prvom mjestu
Njegovi roditelji se mogu pohvaliti djetetom na razne načine, ali nažalost ne mogu reći da imaju lijepo dijete
@KrkyMaranatha nije on dijete, ima preko 20 godina
@abassam Pa i dalje je njihovo dijete, zar ne
Pa gdje si sine moj...sinčino tatina...tek sad vidim ovo....Što se mene tiče ne moraš ni dolazit iz dalasa!
Koji su "kraljevi" ovi na klixu, izbrisali mi komentar od jucer- Moracemo opet poderati pitare na proljece!???????????!!!!!!!!!!!!!