Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazi Teo, sve do medalje.
I OPET GROKCE BOLE.SNJACKA SUNE.TARSKA PERI.GUZANSKA BALI.YSKA LOJAVA FASISTICKA TERO.RIS.TICKA POTU.RICKA Iz.met.SLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLE.SNJACI MUS.LI.MAJMUNI! PO.PISAM IM SE NA ME.ZARJA NA KOVA.CIMA I IS.KE.NJAM SE NA TA.BUT HALA.hovog EPILEPTICNOG PE.DOFILSKOG TERO.RIS.TICKOG KRMECEG KO.PILETA Maj.mUn.HAMEDA PEJ.GOV.NERA KOJI JE HAN.DRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM JE.BEM RETARDIRANO TERO.RISTICKO FASI.STICKO BALI.YSKO!
Ama Bosna je direktno u finalu
Brate ja kad vidim Srbijanca ili Rumuna ili Bugara meni dođe da zaplačem od dragosti. Mi više ličimo na Japance nego na njih.
ma volim ove iskompleksiranje bosnske srbe...stvarno su mi super...
Ma ja, njima odsijeci glavu, oni i bez glave mogu igrati. Takva je serbska mitologija, uvijek je sve protiv njih, igraju bez zuba, ruku, nogu, glave...pa kad izgube da mogu reci, igrali smo bez prstiju. Bagro lazovska, to samo svojim ovcama u smrdskoj i cacku mozete prodavat
A BOSNE IMA LI... JEL IMAJU MUSLJE UOPSTE VISINU ZA OVAJ SPORT????? ZAR SE ONI NE DICE ILIRSKIM GENIMA,A ILIRI BEHU NEKI VISOK NAROD.. STETA..SKART OD NAJNIZIH,NAJSLABASNIIJIH SRBA I HRVATA,MADJARA I PO NEKOG CHERKEZA NASTA PASMINA BOSANSKI MUSLIM.. CUDNE GLAVE,SKILJAVOG POGLEDA,DUHIG RUKU,KRATKIH NOGU... ZUBA SLABIH,OD SISANJA SECERA I OSTALIH SLATKISA AZIJATSKIH SKLONIH GOJENJU ...BAS NEGATIVNA SELEKCIJA... MALI RUZNI BOSNJICHI
s kim hrvatska igra u cetvrtfinalu