Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo kraljevi u nogometu srbi su u košarci i želim im da uzmu zlato
Navijam za Srbiju.Moje hrvatske nema radi rade i stojka,Mislim da je hrvatska jedina reprezentacija koja se sa 6 igraca iz NBA i 4 iz Eurolige nije plasirala na SP!
sretno igracima i timu, ameri su vec svima dosadili, i za ocekivati je da kineska publika bude kontra njih.
Morebit bi Srbi i uspjeli uzet, na foru, ali sve sto Popovic i Kerr sad trebaju uraditi je da kazu svom timu sta je FIBA objavila.
Papir je samo to... papir. Ameri uzimaju opet.
francuska australija sad kanada italija grčka spanija i srbija .. i njemacka.. prejak turnir.. jedva čekam..
sretno igracima i timu, a navijačima da budu normalni (mads to je previše za ocekivati)
Imamo za koga navijati. Naprijed Coa!
puno sreće Aci dobar je ćova
nema ništa gore nego biti favorit. ispadneš za sekund.
Djokovic, Cilic, Dzumhur u tenisu, srpska momcad u kosarci, hrvatska momcad u nogometu, hrvatska, srpska i crnogorska momcad u vaterpolu. Di bi nam bio kraj da smo jedna zemlja
Na bojnom polju ko i devedesetih..nemoj brate vise. Neka, navijacemo jedni za druge.
@ValterUdarnik Ne laprdaj , da je jugoslavija i dalje , od svih nasih sportista samo Džeko i Pjanić bi imali mjesta , za rukometaše , košarkaše , tenisere da ne pričam , možda jedino Nurkić da bi imao mjesta za kakvu treću postavu .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jok, eto predvodi je Švicarska i šaćiri.
Ma ko im jjebe mater
Amerima SP nije toliko važno, njima je Olimpijada glavna. Srbija osvaja.
@Dracaryss Nije im nikad bilo vazno, ali opet osvojise dva zadnja. Slusao sam slicnu pricu na prvom od ta dva. Mada su "sve najvece zvijezde" otkazale, i ovi sto igraju su bolji od svih ostalih... da, i od Srba. SAD uzima.
ne moze amerima niko nista