Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkić prije svega, a možda i Sulejmanović, su ti novi igrači koji mogu dati veliki doprinos. Musa i Atić sa 17 odnosno 19 godina ne mogu biti prevaga u seniorskoj košarci. Od Mirze, Kikana, Renfroa i Stipana očekujem standardno dobre partije. Ostali nisu ovaj nivo, osim možda Halilovića koji nikada nije pokazao svoj puni potencijal.
Zna i Vrabac odigrat dobro|, a slazem se za ove ostale Persic i to.. , vjerovatno znaju igrat al na velikim takmicenjima kosa nemogu ubacit, cak i onaj Sutalo nije bio los umjesto njega.
Teletovic, Kikanovic, Milosevic, Halilovic, Persic dobrodosli nazad u svoj Mejdan
Eh, ako s ovom ekipom ne budemo u top 5, onda ne znam kada cemo to vise biti.
u B diviziji svakako!
konacno ekipa od koje svi moraju da strahuju
selektor je pola tima a ja damiru baš i ne vjerujem, naročito ako počne (kao u slobodi) gubit živce i dobijat tehničke i isključenja. on se još uči i kali a mi imamo najbolju ekipu do sada što je šteta ne iskoristit
u B diviziji svakako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva. sila od ekipe,naprijed Bosno
Jos samo da se Bavcic pridruzi pa smo kompletni.
"ja znam kako cemo na evropsko! Ovako ! "..........
Gdje Dzedovic moron , Nije kaje znao da nece moc igrat za BiH , Po meni jedna od najvecih izdaja , odusto od reoke da bi olaksao klubu jos jednog stranca . Nikad on meni ne bi igro vise sve i kad bi dobio papire
Sretno momci!
zadnjih 15 godina su mi vadili živce sa 47 izgubljenih lopti po utakmici.... znači,može biti samo bolje.