Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ulazio Dragic ikako u igru ? Jel dao ista ?
LeBron najveca prevara NBA ikada. Tip sve ide glavom kroz zid i daje po 20 Koseva sa bacanja. Nikom da doda nece a citava ekipa igra za njega.
Ko bi drugi nego King!
E prosla su ta vremena kad sam se palio na nba. Pratile se utakmice nocima, na all star se okupilo. Samo nikad nisam skontao zasto su utakmice bile sa nedjelje na ponedjekljak kad narod ide na posao.
@Error404 Pa kad ti ides plesat ili pit wikendom ides li nedjeljom navecer? Ne ides. Odes se okupat, nokte orezat, zadacu napisat, pisat i spavat. Zasto se evropi priblizavat. Jer je i tu lova. Pogledaj koliko je evropskih igraca u nba. Za ostale americke sportove nas vecinski qrc boli ali nba je blizka evropi. Zato.
ovaj nba jos samo djeca prate
A ko prati euro ligu ili nedaj Boze nasu kosarku??? NBA je pojam za kosarku