Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin kad nema koga optuziti onda optuzi brata srbina, stvarno lazljiv narod koji prezire istinu i cast!
@Dodo49 Kako si uspio u jednu recenicu staviti "Srbin", "pravda" i "postenje"? To ne ide jedno s'drugim.
Odmah se trazi laž a pola ili čak više nema pojma da bosanci NE MOGU UĆI NITI PROĆI kroz kosovari čumez bez vize a njihova govna u BiH deru nam goozove u pekarama i trebaju nas sa bog zna čim... LIČNO, nayebem im se plemena kosovskog a nije im se smjela dati viza
Odmah se trazi laž a pola ili čak više nema pojma da bosanci NE MOGU UĆI NITI PROĆI kroz kosovski čumez bez vize a njihova govna u BiH deru nam goozove u pekarama i truju nas sa bog zna čim... LIČNO, nayebem im se plemena kosovskog a nije im se smjela dati viza
Pa što nije potpisao papir odmah? Ovako ispada da se prepo za svoju goozicu i za poziciju. :-)
pa cetalji to su djeca, majko mila bolesnog naroda. izivljavate se nad djecom i u ratu i u miru.
Dok je Harun Mahmutović bio glavni, bili smo prvi na EP U16, četvrti na EP U18, deveti na SP U-17, osvojili B diviziju U20. Ovi danas što tvrde da se bore za bolje sutra, nek se pokriju ušima, jer su sve ove ekipe sada u B diviziji. Pametnom dosta.
mani se toga on je Srbin i kaže kad zine
pardon "Laze"
Kad su coravog za ministra stavili vidi sve duplo. Covjek koji nista za BiH a ni za sopstven narod nije napravio.
Zasto sada Klix, ili neka druga istrazivacko novinarska kuca ne uzme ovaj slucaj, pa pogleda na kome je doista odgovornost (sve u zakonima pise) ..
Vidju Spase, moralne gromade! Pomilovace ga Vucko po glavici!
Ko nas 'ebe kad svi govorite istinu ?
Crnadak politicki smrad i poltron agresorskihpolitickih pipakaiz BG
Znao sam da Prndak laze.
Ne zna se ko je ljepsi...Ovaj Spasojevic, il onaj frljo....Samo im Majkicka fali, a i Zeljkica ;)
poletio Srbin da se opere od svojih... svi ste vi isti