Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sparsi definitivno najbolji klub u BiH.
Sestre mi, kad ako Bog da dignem koji dinar ba lottu, odma kupujem Bosnu. I placam za javno degenecenje onog uhljupa Sline Konakovica
Treba biti realan i reći da su sparsi trenutno najzdraviji košarkaški projekat u BiH. Vidi se višegodišnji sistematski rad. Okupili su veliki broj talentovane djece i ulazu u njih, a to ko nije zloban vidi. Bosna je okupila ekipu prije mjesec dana i vidi se razlika i u kvalitetu i duzini trenažnog procesa. Na žalost dok neki novac ne legne na Bosnin račun za očekivati je da bude ovako. Dobro je da su se počele dešavati pozitivne stvari i čistiti problemi, a to treba podržati i pružiti ovim novim momcima podršku. Svi instant rezultati instant prođu, novu Bosnu treba sistematski graditi i ne padati ponovo u zamku sa peskupim igračima i gomilanjem dugova.
Treba biti realan i reci da su Sparsi najzdraviji SPORTSKI projekat u BiH. Jedini klub koji je imao toliko strpljenja i tako dobar plan razvoja vlastitog omladinskog pogona. BULIC, GLOGOVAC, BUZA... tako mladi a vec sad vrhunski igraci. Veliki sam FAN SPARSA iako nezna mnogo o njima.
Bolje ispast' u drugu ligu, nego iz voza!
Bolje ispast iz voza koji staji nego iz voza u pokretu :-]