Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na porzu momci .... Hocu li ja ikad docekati da vidim da je ova napacena zemlja uzela ikakvo zlato ? Fudbal nam i nije ocajan, ali zato kosarka, rukomet, tenis i svi ostali sportovi pod nebeskim svodom koji su iole gledljivi smo zaista ocajni. A hvala Bogu , ima drugih reprezentacija, pa ne moram ni bodrit svoju.. meni ni iz dzepa ni u dzep :D makar gledam sport :D
Spursi su kita
I da jesu, opet su više, nego što ćeš ti ikad biti.
@sugarcookie ? Sta su vise mazlume ? Tatini sincici koji hoce igrati ... tata malo pogura.. pa bruka mene i moj narod ... imbecili jedni -.- svega se ima a talenta i mozga nigdje ... ma sportasi pravi :D nemoj da im dovedem haustorcad da im se najebu maajke k'o zec kelerabe. Mrs tamo !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)