Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sparsi su ponudili KK Bosni,da se spoje,ostalo bi sve isto,izmirili bi se dugovi,ali nisu htjeli,jer im ne odgovara funkcija u klubu ne mogu da kradu pare.....A Sparsi su danas izasli kao pobjednici....igrat protiv Jorovica Gordica Gipsona i Dozeta,i gledat kako sarajevska djeca vode,drze rezultat i prekucavaju preko tih istih navedenih,ONDA IM SAMO MOGU RECI SVAKA CAST MOMCI !!!
ko je sarajevsko djete u ovom fasisticko ciganskom kllubu ??????
Mrssssssssss kakav vjestacki klub spars.Stidite se svi vi koji stebili u bosni unistili ponos ovoga grada,neka vam je na sramotu i cast ako je imate unistili ste simbol ovoga grada bravo papci .Al bitno je da vjestaki klub spars igra prvu ligu da ima hamn dzaba skenderiju i tddd...Stidi se pu gamadd jedna
Čestitke Sparsima, mladi momci, neki od njih i 1994 godište pružaju dostojan otpor u Ligi za prvaka. Pravi su kolektiv, puna podrška.
j e b em t i boga kretenskog
@giroud šta ti je glupko, bavi se nekim aktivnostima da ne zatruješ taj mozak do kraja, kakav ti je ovo malouman komentar, kao i skoro svaki koji se od tebe može pročitati. Probaj nekad nešto sročiti smisleno. Šteta za nick, giroud je dobar napadač
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čuj sparsi izgubili
sparsi..ha ha jel dankan zakazao
koji srpi ja nisam godinama vidio srpina na Kosocu,bar ne zivog,ti znas neke srpe na Kosovu?daj javi da ih "upoznam",ti znas kako smo mi SRČANI prema srpima,vi prosto naBUBRITE od nas,PLUCA vam se rasire od radosti :):):):):)