Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA TE VOLIM SRBIJO!
Mislis u tenisu da se dokazemo vaterpolu odbojci ....
prodje singl na litvaniju protiv turaka u hendikepu..evo jedan za danas...grcka makedonija 2h manje da ce biti od 12 razlike znaci grcka da dobije do 11 ralzlike makedoniju...ko ima hrabrosti moze bosnu gadjati u hendikepu plus 5 je....na bosnu da vode 1h.....aj sretno..juce prodjose dva hendikepa...
SRBI M.A.J.K.U LI VAM C.E.T.N.I.C.K.U.
J A S E N O V A C !!
To su te vijesti koje bosancima i hrvatima nabijaju komplekse,LJUBOMORA DO JAJA.
nasla nana sina u srebrenici. poznala ga po dugmicima
SRBI SMR**DE, A I MAME IM SMR*+DE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne budite papci u zivotu. Svaka cast Srbiji na pobjedi.
Jeste opšte je poznato da smo slabi sportisti.
Joj da mi se bilo opasat eksplozivom pa raznjet na parketu na tekmi izmedju smrda i chifuta, platio bih suhim zlatom!!!!!!!!!!
boli me racqu za izraelom,srbijom i spanijom
SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!! SRBE NA VRBE !!!!!!!!!!!!!!!!
I Hidayet Turkouglu je Bosanac!!
Mi lomimo sve odreda u sjedecoj odbojci.
Navij\'o sam za Srbiju samo zato što je igrala sa Izraelom. :D
ta tri krkana su vise placena nego i jedan vas vaterpolista, dobro je poznata cijena nekog box meca i negok vaterpolo turnira, kada je neki vas rukometni klub igrao u ligi prvaki, ja se zaista ne sjecam, mi i zagreb godinama igramo tamo, a gdje ste vi ???? U kosarci ste dobri, nema sta, ali rukomet ?! Ako ste klasa iznad nas zasto vasa repka nikad ne uspije proc grupnu fazu, nego ih dernu neki alzirci, hahahahah, a i sto se tice KK Partizan da vam nije bilo onakvog trenera nikad ne bi dosli do final foura