Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj FNM jesi li ti uopste gledao utakmicu? Mec je bio uzbudljiv 35 minuta, zadnjih 5 minuta nije. Spanija je vodila ali je Turska uvijek bila tu negdje na 5 do 7 8 razlike. Pred kraj trece cetvrtine Turska je smanjila na -3, ali Rodriguez pogadja tricu u zadnjoj sekundi. U posljednjoj cetvrtini 2 3 minute nije bilo kosa, Turskoj dvije trice Osmana i Mahmutoglua bukvalno izlaze iz kosa, i onda Spanija to koristi i pravi vecu razliku. 73:56 je ujedno i maksimalna razlika na toj utakmici.
Citam kompleksase i ne vjerujem... Fakat je bolje da komsiji crkne krava pa i njihova al samo da ne uspije... Navijao sam za Hrvatsku, cak se potajno nadao da ce i turci uz freneticnu publiku cudo napraviti... Vi JADOVI, vise ne razlikujete spirt i politiku a qrca nek mi se naduvaju svi koji zbog nacionalnih netrpeljivosti reže i laju na mjesec... Srbija ili Slovenija, do trona majstori, zgazite nade kompleksasima!!! Sretno
Ne vidim kako Hrvati misle tući Ruse bez i jednog igrača. BB i Šarić se ne vide. Ne znam na osnovu čega su Hrvati smatrani favoritima u ovoj utakmici, Rusi bolji i po imenima i po igri.
U Trokutistanu zastave na pola koplja!
Hrabra igra Turaka