Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"zaključio je čovjek koji je vodio nekoliko velikih evropskih košarkaških klubova" ... a sada je trener u jednom malom NBA klubu... :)
e da mi je biti u malom NBA klubu :)
nece biti kao kukoc...bice bolji ako se ne uobrazi...kukoc u njegovim godinama i musa sada to je ogromna razlika!
Kad je kosarka u pitanju najveci broj igraca nam je doslovno OTELA Slovenija kupovinom kvalitetne djece pretezno iz ZE-DO kantona. Srbe i Hrvate donekle shvatam ali ovi koji su igrali i igraju za Sloveniju privukao je samo novac i nista drugo.
neMa džabe ni U Stare bAbe:)
zaustavio savez :D odlazak djece :D ajbte...
dug i težak je to put , potpuno se slažem
@vinkulum,pa sta ti cekas,torbu na rame i Mrs iz Bih...
Tako je Spahija, još puno hljeba ovi momci trebaju pojesti da bi postali evropske i svjetske veličine.....
Vi ste nam otimali djecu i dan danas to radite....Nemojte demagogiju prosipati.
Prvo, nijedno dijete nije oteto. Svi koji igraju za reprezentacije susjednih zemalja su sami donjeli odluku da to urade zbog osjećaja nacionalne pripadnosti, boljih uslova treniranja, više novca ili bilo kojeg drugog legitimnog razloga zbog koga i naši reprezentativci igraju za našu državu.
ebeš patriotizam, od toga se ne zivi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad se svi kite perijem dijece koja su to zasluzila. cast izuzetcima