Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odigrao 23 minute i skoro double-double. to nije solidno, to je vrlo dobro.
Jusuf sinoć više nego odličan smiješno je reči da je "solidan" kliks novinari prepišu rezultate sa NBA livescore aplikacije ni ne gledaju utakmicu..
čuj solidan, a falio mu skok za double-double? E moji klix amateri, bolje pogledajte utakmicu i njegov učinak prije nego se blamirate u naslovima!
mentol
gledam tabelu zapada i kontam kako se sve obrnulo. lejkersi zadnji. na dnu feniksi juta dalas sakramento. na vrhu ekipe koje su prije 15 godina sluzile za napucavanje. nestvaran obrat.
Jel znaš sistem drafta?
od 10-15 koseva mu je solidno od 15-20 odlicno od 20-25 je fantastican ucinak sta ce biti kad postigne preko 30 poena blokade su mu brutalne zakucavanja monstruozna asistencije svemirske zna li iko od novinara da je kosarka kolektivni sport imaju li novinari sa klixa diplomu
Oni znaju samo pročitati statistiku, jedino to. Ja imam NBA Pass i gledam svaku njegovu utakmicu. Kad on igra sa Lillardom, ubitačan su tandem. Taj pick and roll su doveli do savršenstva.
@@vezirac@ Isti sam druže gledam svaku njegovu utakmicu lik igra brutalno čuj "solidan" da je igrao 30 minuta imo bi 30 poena siguran sam u to ali ga i trener zeza vadi ga iz igre kad se razigra a Jusuf što duže je na parketu sve je bolji i bolji,greška je njega vaditi onako na odmore po pet minuta jer se lik ohladi.