Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musa dragulj našeg sporta...samo se nadam da nece dogodine otici u NBA...treba bar jos sljedecu sezonu i to u nekom euroligaskom timu odraditi.
@ValarMorghulis navodno 2018 izlazi na draft, ali ostaje jos jednu sezonu u Evropi.
Kod Cedevite, najefikasniji su bili Amerikanci Nickols sa 18 i Cherry sa 17 poena. Po 16 poena postigli su Musa i Krušlin. _____________________________________ Nickols 18 poena za 34 min. Cherry 17 poena za 28 min. Krušlin 16 poena za 29 min. Musa 16 poena za 24 min.
Musa dominira!
I onda krmak Teletovic izjavi da Musa ne bi tregao igrati u prvim postavama..
On ima pravo rec,on je postigo vise za reprezentaciju i dao,nego Musa,nema pravo Musa da se Teletovicu suproatavlja i njemu pametuje,jer nije ni pola postigao od onog,sto je Teletovic napravio.
@Nido69 glup si ti malo..
too musa brate samo naprijed