Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu sjajna dodavanja nema šta ima pregled igre, kad hoće može šta hoće, kad se khurchi sam onda mu sudije krive.
Jeste našao protivnika po mjeri.
Kakve veze to ima, Musa i Nurkic igraju protiv Izraela pa jedva 20 poena postignu....klasa se ne pokazuje samo protiv teskih protivnika vec kontinuitet drzi i protiv slabijih ekipa
Kakve veze ima Nurkić sa igrom Dončića, skroz druge uloge i pozicije. Kad gledaš npr Jokića kad igra za Srbiju igra sa 20 % snage a kvalifikacije neće ni da igra. Svaka čast Nurkić u lik iz NBA dođe oženi se i sa svadbe na pred kvalifikacije. Bez obzira kako igrao nijedan NBA igrač neće doći, tako je prije i Teletović smijali mu se po Americi što igra kvalifikacije za repku. Ja momcima skidam kapu.
Znam da protiv BiH nije mogao meda
Kad igra protiv BiH dobro baca flašice vode od pod.
Veci ucinak nas Luka Garza🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️👍