Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Ja kontao lik najbolji on 8. i i 13. ...
@Kunai9 Kako intelektualac nabroja 23 početna centra, a 32 tima u ligi? To neka viša matematika?!
@doktoryassa reci mu Yassa ne kontaju to kraljevi, samo znaju pljuvat
A Musa dere u razvojnoj ligi. Polako, brzo će on nazad u Brooklyn. https://www.youtube.com/watch?v=drPlclYDthc
@SDAosvaja01 Ne može igrati jer mu fali mase, zato redovno igra u razvojnoj ligi, a radi na svom tijelu kako ne bi izgubio na brzini, skočnosti i mišićnoj masi. Netsi su očekivali da se bore za playoff, a nakon 8 poraza to polako pada u vodu. Najbolje se vidjelo sinoć kad su prokockali 18 poena prednosti u zadnjoj četvrtini. Na Musinoj poziciji je velika gužva, čak 6 igrača, a nakon All Star pauze će dosta njih biti trejdano i tada će se otvoriti mjesto za Kurucsa i njega.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Sjajna statistika,biti 13. U NBAu u skokovima je bas sjajno
@ratomir koliko imas igraca u NBA? Sta je NBA? Kada ti otkljucas u glowi skontaces sta znaci bit 13. U NBA kada poredis sa ostatkom svijeta
Daj ba Juka, kakva je to brada
Halal i berićetna!
to Juka care samo skaci
Neki igraju košarku, neki skaču... 😅🤣😅