Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se svaki politicar slikat. MRS!!
@BullevarSorabi Ovaj je Bosanac samo glumi lose Srbina vjerujte mi, bolesnik.
Nije mala stvar biti 5.u europi.čestitam....jest malo pomogla Bahamka ali svejedno veliki uspjeh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
VI STE PONOS DRŽAVE 🇧🇦❤️🇧🇦
@BulevarMaloumnik Ti si najveca zdapi ovdje pa nikome nista, obolio mentalno idi lijeci se majku ti je*em bolesnu.
@BullevarSorabi 🇽🇰🇧🇦🇭🇷🇸🇮🇲🇪🇲🇰🇦🇱 eto zar ti treba ista vise????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djevojkama iskrene čestitke i velika zahvalnost istinskim ambasadorima BiH. Žalosno je da na Press konferenciji niko nije spomenuo našu najbolju košarkašicu Jonguel Jones koja je ovom rezultatu dala daleko najveći doprinos. SRAMOTA. Treba joj pokloniti stan u Sarajevu i sve učiniti da je zadržimo u našoj reprezentaciji. Ovom uspjehu ovih sjajnih djevojaka samo se ne raduju zagriženi nacionalisti, borci protiv zajedništva i oni koji ne vole i kojima smeta BiH.
Super je to. Ali isto kao u americi kad svakom djetetu daju pehar. Svi su pobjednici.
Ovo su Nikolinini roditelji maloumnici. Srbi koji su gradska djeca, ostali u Sarajevu i još žive u Sarajevu. To vas peče debili i ubija dok ljumate po sokolcu i han pjesku i grizete muda svoja. Crknite od muke !!
jarane, ovi jos malo pa ce prevazici zicaru po broju clanaka 😂
Dobro je da je dobro. Da je loše, ne bih bilo dobro.
Joj sto je ova crnka lijepa, ne znam joj ime. HVALA KOSARKASICE NA SVEMU :)
Slave poraze kao Srbi...
Sad ce Bisera da vas casti ćevapima
Svakoj dati po 100 000 km. Kad godisnje asfaltna mafija ukrade po 50 miliona..i ove kosarkasice mogu dobit mrvicu zasluzenih narodnih para.
Imamo tesku istoriju, mislim da ove kosarkasice pisu novu, bolju.
Fala devet Genocidašica košarkašica, živjela jedna i jedina gradžanska bejha.
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
igrale su očajno. tako i izgledaju.
sestra ti izgleda ocajno kao i tvoja majka
to je istina, ružne su obje.
Kad vidmo ljude srete u Bosni i Hercegovini, kad zaborve sve Problem ko je imamo!? Naj Vecu radost donesunam Sportisi nikako nezumijem ljude koj neragiruju uspijeha sviju nas!?
Cudo nije dosao Sejo Brajlovic da im da po 100e pred kamerama...cudo nevidjeno !