Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode moja Black Mamba .HVala ti za sve uzoru.
Kad sam saznao da mu onaj idiot pjeva kao "zastitni znak" prestao sam totalno pratit njegovu karijeru, a onda se pokazao koliki je papak kad je odbio igrati za repku.
@_Hodi_ evo samo je'an refren za hodija: ni lepsu, ni bolju, ja od tebe nikad, znas da necu imati, oOOoo
Znam ja da moje misljenje nista ne znaci, kao ni vase u ovom slucaju, ali eto samo da kazem da Nurkic treba igrat za Srbiju kad vec slusa srpske junake. A i ovi domaci papci koji vole te Brene, Cece i ostalu cetnicku gardu nek komotno ogrnu orla oko sebe, povraca mi se kad vidim papke s ljiljanima a pjevaju to smece.