Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štur vam je malo taj izvještaj o još jednoj velikoj pobjedi dugogodišnjeg prvaka, makar takve države kakva jest. Ljubomora?
Bravo za Široki, bravo za Velića...., sa ovakvim budžetom i ovakvom ekipom imati omjer 7-7 svaka čast. Svjetla tačka BH košarke.
p.o.t.u.r.i.c.e jedne stavite odmah za subotu da je siroki pobijedio krku..hehe
Fran Pilepić (Široki WWin): Riječanin je imao šut iz igre 8/8 (5/5 za dva, 3/3 za tri) uz ubačaj s linije slobodnih bacanja 7/7. Dakle, ukupno 26 poena za 28 minuta tijekom kojih je skupio i jedan skok i jednu ukradenu loptu.....svi portali u Hrvatskoj pišu o ovome a ovdje nije ni spomenuto
Clanak vrhunski :D Al cestitke Širokom. I jos da \'\'cestitam\'\' BHT1 na odnosu prema kosarci u BiH i drzavnog prvaku koji sa najmladjom ekipom i najmanjim budzetom u ligi zari i pali i ni od koga nije bio razbijen osim Maccabia zadnje tri i po minute. Vrijedno za prepoznati i aplaudirati bilo kome. Bravo.
Ovaj napisa jedan \"Hrvati se uvijek nešto bune\", pa ovako TOPE, jel normalno da državna TV ne prenosi utakmice BH prvaka u košarci, a kad se KK Bosna plasira u ABA ligu uz Široki opet počmu prenosit zar to nije prozirno, dalje pa pogledaj članak vodećeg portala u glavnom gradu takozvane Bosne i Hercegovine. I onda se čudite što Hrvati mrze tzv. BiH
Index.hr: Obraz hrvatskoj košarci osvjetlali su igrači bosansko-hercegovačke momčadi Širokog. Oni su na svom parketu bez ikakvih problema svladali slovenski Helios 85-59. Najbolji u momčadi u kojoj igra 10 hrvatskih igrača bili su Fran Pilepić i Ivan Ramljak. Pilepić (22) je za 28 minuta provedenih na parketu najvjerojatnije odigrao utakmicu dosadašnje karijere. Ubacio je 26 koševa uz savršen postotak šuta (5-5 za dva, 3-3 za tri poena i 7-7 sa crte slobodnog bacanja). Ramljak (21) mu se priključio sa 15 koševa (3-4 za dva, 1-1 za tri poena i 6-7 sa crte slobodnog bacanja) i 11 skokova. Stigla je tako mlada (nitko stariji od 28 godina) hercegovačka momčad do omjera pobjeda i poraza 7:7, čime se približila petoplasiranoj Union Olimpiji (8-5).
Pretrgli se da napišu članak, bolje da ga niste ni objavljivali, ljubomora aaa http://www.hrsport.net/vijesti/431886/kosarka-aba-liga/ekshibicija-pilepica-i-ramljaka http://www.index.hr/sport/clanak/cedevita-tesko-stradala-u-podgorici-zagreb-tijesno-izgubio-od-partizana/592486.aspx Za one koje zanima tu su naši, hrvatski članci...
Joj ovih Hrvata sto vazda nesto cirkuzaju sta vam je ljudi normalan clanak nista osvojili euroligu.. UVIJEK VAM NESTO NE VALJA UVIJEK STE UGROZENI STVARNO SMIJESNO.. da se zna samo djevojka mi je Hrvatica al\' zivi u Sarajevu i ona cak kaze da se ovi iz Sirokog Brijega hoce da su veci Hrvati od onih u Zagrebu !!! Sve u svemu SRETNO SIROKI!!!!
Pa dobro, može se napistai da su npr. obraz bosanske košarke spasili igrači Makabija lidera na tabeli........, al koliko je tu istine to........????
Ovako stoji na Indexu: \"Obraz hrvatskoj košarci osvjetlali su igrači bosansko-hercegovačke momčadi Širokog. Oni su na svom parketu bez ikakvih problema svladali slovenski Helios 85-59.\" Hrvat vam je dao link gore.
Netrebaju oni ništa pisat o nama, recimo http://www.hrsport.net/Kosarka/ABAliga.aspx nas tretira kao Hrvatski klub što mi i jesmo, a http://www.index.hr/sport/clanak/cedevita-tesko-stradala-u-podgorici-zagreb-tijesno-izgubio-od-partizana/592486.aspx jedan od crveniji portala nas odavno već smatra hrvatskim klubom, stoga neinteresira nas šta ovi seljaci pišu o nama, mi smo EU!!!
a gdje vijest o pobjedi Bosne nad KK Taliban iz Maoče Donje?? namjerno zapostavljate najveci bh.klub