Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škutori su za vas po pitanju košarke svemirci. Nego, ima li vijesti što se događa s Bosnom? Da se nije raspala i ugasila? Široki je u maloj krizi, ali prolaznoj. Opet će osvajati i prvenstva i kupove.
U ABA ligi BiH predstavljaju Široki tj. hrvati i Igokea tj. srbi! Znači BiH je kršćanska država, muslimana nigdje!
nadam se da će barem Igokea nastaviti ovako, bez obzira što su iz RS-a svi sa strane ih gledaju kao bosanskohercegovačku ekipu...koliko bi samo bolji u sportu bili kad ne bi bilo ovih podjela...
Ma ovo Partizan uzima k\'o da gledam
vidjeli smo na zadnjem euru ko bolje igra :))
kmeee, nestalo para, hihihi, kmeeee
@Hilmija e ti ŠKUTORI su ti pokazali u BIH ligi kako se igra kosarku i da je Hrvati bolje igraju od Bosnjaka KK ŠIROKI 8 GODINA ZAREDOM PRVAK BIH!
ajd bar smo izgubili od naših...
Drago mi je što su škutori izgubili, a kako je naša Bosna igrala u ABA ligi? Vidim da ste je izostavili i u tebeli, baš ste smotani.