Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko ce uzeti titulu ponovo ! KK PARTIZAN BEOGRAD,. OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, OOOOOOOOOOOOOOOO samo jedno ime znam...PARTIZAN BEOGRAD! !!
A gdje je KK \"Kanta za nabijanje\", nekadašnji prvak Europe?! Ah, da, u prvom kolu se u Skenderiji sastaje sa KK \"Taliban\" iz Donje Maoče, a onda gostuje kod KK \"Pe.do.fil\" iz Gluhe Bukovice...
DABOGDA IZGUBILI ! I dabogda ih sudije citavu godinu zakidale!!
Južnjaci su prirodno visoki i stvoreni za košarku i sport uopće, a uz malo keša mogu činiti čuda, šta je i dokazano! Jebi ga, Široki je ekipa gdje igraju Hercegovci i Dalmatinci, isto kao u Hrvatskoj selekciji! Znaju igrati košarku i gotovo!
siroki brijeg ubjedljivo najbolji kosarkaski klub u bih
Naprijed Siroki ljubavi moja!!!!
svaka cast ljudima iz sirokog, vec godinama standardno odlicni!