Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast Širokom
10 puta prvaci BIH - KK ŠIROKI BRIG
E hrvatsko cvijeće, HKK Široki nemoj te sebi prisvajat jer nije vaš, sportnet.hr je HKK Široki svrstao među hrvatske klubove, HTV prenosi tekme Širokog, vaš nije niti će biti, jer da je on vaš državna bi TV prenosila prvaka BiH u ABA ligi....da nismo vaši složio bi se sa menom i V.P. 2009.........a nisam siguran da će \"fudbalska\" titula otić u bosnu točnije Sarajevo, mogla bi opet uz košarkašku u srce Herceg Bosne.......eee hrvatsko cvijeće uvenut ce te!!!!!
Pa kud ces se \"dicit svojim bosnjastvom\" kad si posrbljeni Vlah iz BiH? Opet, znam da te istina boli, ali cinjenice su cinjenice. I opet mi nisi odgovorio na pitanje: koju titulu su timovi iz RS-a osvojili ove godine? Zar bas moram da ponavljam? Fudbal - Zeljo Kosarka - Siroki Kosarka zenski - Celik Odbojka - Kakanj -- A vi...gdje ste? A...Miladine?
tu si skroz u pravu, imam poseban nacin govora, za razliku od tebe koji si sljego prekujce. za razliku od tebe ne brojim ljudima krvna zrnca, nego ih djelim na dobre i lose, za razliku od tebe koji se dicis tudjim uspjesima i neuspjesima, nemam se potrebe dicit svojim bosnjastvom. libo me racku sto igokea nece osvojit nista, nego me boli dusa sto je kk bosna pukla ko guma. ps hebo te miladin a ti njega.
@Polako, Miladine, boli istina, znam, ali smiri dozivljaj. Ti govoris o Srbijancima, za koje niko nije sporio da su dobri u sportu, a ja o nasim domacim, bosanskim Srbima koji su u ovoj zemlji, svidjelo se to tebi kao Srbinu ili ne, najslabiji. Reci cu opet: Zeljo ce osvajati fudbalsku titulu, Celik zensku kosarkasku i Siroki musku kosarkasku. Sta ce to klubovi i timovi iz RS-a osvajati? Dakle, ne iz Srbije, ali iz RS-a? ps, dzaba ti lazni emailovi, bilo to vejsil ili sejo, imas poseban nacin govora, Miladine...:-)
koja si ti bij.eda ljudska, pircas o \'\'sposobnosti\'\' naroda. dje si ti te ras.ne teorije izucavo ? na Sorboni? pa shish-mishu jedan mi smo svi ista vnago; nema nas ni u jednom sportu na mapi i ti pircas o sportskim uspjesnima bosne, de ba ljudi ohanite malo; jel sad trebaju srbi da ti se javljaju da udaraju cinjenicama iza usiju; ima ih i u tenisu i odbojci i u rukometu na mapamaa, dje smo mi u tim sportovima? sto ne volim ove patrijote; pljuju po svemu sto nije iz njihove mahale, a cude se sto nam je drzava razjedinjena i sto je srbi i hrvati ne vole, daleko ce mo mi vako dogurat, heble te titule u fudbalu u ovoj ligi koja je slabija od africkih liga. vidi dokle je kk bosna stigla a ti se sladis sto srbi nisu nista osvojili, treba bit covjek a ne uskogruda pi.ck.a.
Nisam govorio o odnosu Srba i Hrvata prema BiH nego o sportskim sposobnostima naroda u BiH i o cinjenici da su Srbi ovdje na samom dnu. Evo \"bosnjacki\" timovi osvajace fudbalsku i zensku kosarkasku titulu, hrvatski ce osvajati musku kosarkasku, a Srbi....?
Nemam nikakve veze s bosanskim pravoslavcima. To što vi lažete sebe da su samo Srbi protiv ovakve nakaradne države, samo nastavite. Probudit ćete se u vašem rezervatu od 24 posto, ograđenom žicom.
@Oman: fudbalska titula = Zeljo (Sarajevo), muska kosarkaska titula: Siroki (SB), zenska kosarkaska titula: Celik (Zenica), A gdje su bosanski pravoslavci u svemu ovome?
Hahahahahha mi imamo dvoranu koja vrijedi vise nego sve dvorane zajedno u BIH! Informisi se pa komentarisi. :*
kakve veze ima sto je nestalo struje,mi barem imamo dvoranu za razliku od vas
A TO STO JE NESTALO STRUJE TO NISTA A?? HAHAHAHAH
je.b.em li ti pog.inule
Kažem ja da trebaju mijenjati ime u KK Kanta za nabijanje. Ništa što dolazi sa 24 posto azijskog dijela PiH ne vrijedi i to je to. Odlični jedino u kukanju, traženju sadake, bacanju bombica po Sadaka Cityju, laganju samih sebe i sličnim stvarima.
DRZI SE IGOKEA!