Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siroki ima odlican sastav i verovatno ce ponovo biti prvak u BIH.Dosta su namuclili umorni Partizan,ali na krqaju iskustvo Partizan je odlucilo.
nema veze,nije sramota izgubiti od ekipe kakva je partizan. svaka čast širokobriježanima,znam da mnogima teško pada da tako malo mjesto može biti tako uspješno. živjeli
skokovadpk... Bravo pismeni Totalsport! xD
koji su kompleksi vidljivi iz ovoga naslova...fuj jadnici jedni... široki nikad nije poklekao nego je poražen... mi ne klečimo jer naš je moto BOLJE UMRIJETI STOJEĆI NEGO ŽIVIT KLEČEĆI... dok ste vi iz uspravnog stava došli na zgureni kao i vaši preci... poklonuli se turcima, pa austriji, pa paveliću, pa titu, pa miloševiću, pa aliji, pa lagumdžiji, pa SAD-u, pa austriji opet, pa kuvajtu, pa vehabijama, pa arapima... Gdje vam je ponos???????
Široki šampion!!! Svaka čast mladoj i po prvi puta \'domaćoj\' ekipi na borbenosti i srčanosti. Svi smo mi AnteKREŠEVO!!!
ćao historićar, nisam te prepoznao... jos ni na jednom popisu stanovnistva u svijetu nije postojalo izjasnjavanje ko bosnjak... nebi me cudilo da ste od hercegovackog prezimena uzeli sebi za pravo da se tako zovete... to je isto da kazes da je postojalo prezime MARUŠIĆ 1326g. i da se zovete MARUŠIĆI... ma glupom dokazati nesto je ravno SF-u
DOM NARODA Federalnog Parlamenta je 2006 godine donio Deklaraciju o OSUDI KOMUNISTIČKIH ZLOČINA !!!!!!!!
Samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd.
Pa i ti sudis po sebi Listican. Kao i sto ti negiras nas narod i postojanje Bosnjaka i prije Jugoslavije...tvoj problem Ne bi se dzaba potomci Bosnjaka koji su 1800 i neke otisli u naprimjer Galileu ili Tursku prezivali Bosniak, Busnak, itd. Ne bi dzaba postojala sela Bosniak koja su i te kako starija od argete Sto se mene tice nazivajte se Hrvati, i jeste vi koji granicite sa Dalmacijom isti narod ka i Dalmatinci (ne oni starosedioci iz primorskih gradova, vec iz hinterland), ali da li ste Hrvati, e to nije bas sigurno. Btw, nisi nista bolji od ovog \'\'njofra\'\' Sto se tice vaseg tima, dobar je, ali rijetko k\'o ne klekne pred Partizanom.
Krivo sudiš kad sudiš po sebi. Ako ste vi nekakav nazovinarod od kojeg je starija argeta pašteta, mi dobro znamo i šta smo i ko smo. Zato zastupnici BH Hrvata sjede u Saboru RH od njenog osamostaljenja, samo što ti to ne želiš znati. Tvoj problem, naš nije.
Svaka cast Nova TV gledam sportski pregled i ovako kazu \"sve pobjede Hrvatskih klubova u regionalnoj ligi\" hahahaaha A jadni škutori se ubiše dokazati da su tkz Hrvati ! Ne pomaze vam ni šahovnica na dresovima kad vas u HR ne j.e.bu 1% XD Bosanski katolici aka Škutori narod bez identiteta i države s Hrvatskom putovnicom hahahahahaha sramota
U dramatičnom derbiju Papra lige Bosna pobijedila KK Tali ban iz Gornje Maoče 81:79! Bravo studenti! P.S. Široki je Partizan za vas sa 24 posto. Šta partizan, Makabi!
tebe u tursku i arapske zemlje odakle i potječeš,majmunčino!
Odlicna utakmica, Siroki zamalo da opet iznenadi Partizana kao prosle sezone. Istina, Siroki ima odlicnu ekipu i vjerovatno ce opet biti prvaci BiH. hoopsuniverse.net
Škutore u jame duboke !!!
Bravo Partizan nek ste pobijedili neprijatelje BiH