Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema izgovora. Cestitam Hercegovci, vi ste balkanski Spanci. Uspjesni ste u svim sportovima kojima se bavite. Vokri mi je sto su u 20 godina u Sarajevu unistili sve sportove. Rat nije opravdanje.
Sramota! 26 000 stanovnika? A Siroki Brijeg je danas mega-sportski grad, uspjesan u svemu. Samo opstina Novi Grad ima 112 000 stanovnika? Pa cime se bave, ispijanjem kahve i sjedenjem na minderu? Nek bar naprave streljanu pa da se Anel i slicni imaju gdje baviti streljastvom ... sramota Sarajevo sramota
Ovo postaje smiješno, Bosni se želudac okreće na spomen Širokog. Čestitke!
Ponašanje publike na visokoj razini. Na kraju su igrači Bosne dobili zasluženi aplauz. Kad su im dijelili medalje nije se zviždalo, naprotiv. Kad su ulazili u tunel za svlačionicu ljudi su im pljeskali a igrači su uzvraćali mahanjem, jako lijepo... A što se igre tiče, Bosna se više trudila, bila je srčanija. Ali na kraju im zadrhtaše ruke. Široki rotirao samo 7-8 igrača.
momci su se borili, svaka čast! primjetan je napredak u igri pojedinih igrača u odnosu na prethodne godine, posebno pašalića! i kad su u bosni igrale zvjezde i zvjezdice bivali smo dalje od pobjede u lištici!
ma ŠIROKI bolji možda i vi nešto uspijete kad opet imadnete domaće igrače dotad ćete nam gledat u leđa i nama i igokei koja ima milorada i lovu
koja simbolicna pobjeda, da jedno selo u kamenjaru pobijedi sad vec nemocnu Bosnu :=)
http://www.sendspace.com/file/so2ke3
svaka čast Širokom, a ovo što se tiče veličine grada nikad ne razumijem u čemu je poanta, pa što ako je grad manji, mislim u čemu je poanta hvalisat se time što ti grad ima preko 100 000 stanovnika, pa šta, i Široki je praktično predgrađe Mostara, koji s okolicom ima preko 100 000 stanovnika, danas svijet bježi u predgrađa i mir, a ne zgrade i betone...
ma ja. A ti si ono bio u SA zadnji put? 1944? Haj\' ne rise...
ma ne jarane vec se brisu \"normalni\" komentari. S namjerom se ostavljaju oni \"na nivou\" kako bi se jos vise javljali ovi maloumnici... svaki klik je ovdje vazan. Statistika je danas cudo jedno.
Bili smo prvaci Evrope, a onda su multietnićari 92-95 pobili i protjerali Žarke, Ratke, Svetislave, Predrage, Bogdane, Ante....., i sad uživajte u ,čistom\' Sarajevu.
Ovo ko da je u.s.t.a.s.k.i portal a ne sarajevski, javljaju se neke pere i k.urci i laprdaju o hercegovini i kosarci i ponizavaju Bosnu i Sarajevo. Bosna je bila prvak Evrope A VI NECETE NIKAD BIT i bice Bosna opet najbolja!
Bee Haa trag ćemo Vam zatrijeti ja ti kažem
Pa majka mu stara ima li neki stojeci sport u kojem mozemo izvuci barem nerijeseno?
PRAVA KOSARKA SE DANAS IGRA U HERCEGOVINI, BOSNA JE PROSLOST!
Cestitke ekipi Sirokog na osvojenom kupu. Bosna je spala na jako niske grane i tesko da ce se situacija sta i popraviti. Zalosno je da moraju da igraju Aco Damjanovic i Dzenan Rahimic. Niti ima para, niti se stvaraju mladi igraci u omladinskim selekcijama. Mislim da je opet namjesten raspored polufinalnih parova u kupu, da bi Bosna izbjegla i Siroki i Igokeu jer su obadvije ekipi za klasu bolje. www.worldofbasketball.org