Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odličan Široki.
Da ja sam iz Beograda, i siroki je jedna od najboljih ekipa u ABA ligi, Partizan vise nije kao pre, dosta propda, upitna je i titula sve, ali svaka cast ovim ljudima iz malog gradica, ja nisam ni cuo za Siroki, dok se nisu probili kao kosarkasi, svaka cast jos jednom, u SRB osim partizana, sve klubove redovno tucete!! :)
samo jedno ime - Široki, samo jednom klubu odani, samo ti, samo ti, zauvijek ću samo tebe voljeti alealee a le a le a leee!
Nije tebi doktor džaba u petak poslijepodne lijekove propisivao. Znam te, ptico !
@bravo Partizan je veliki klub ... sa vojskom navijača, dvoranom koja drži rekord po gledanosti u cijeloj Europi... veličinu uvijek poštujem ... čast mi je što se moj Široki nosi bok uz bok s veličinama poput Cibone, Zadra, Partizana ... samo jedno ime - Široki, samo jednom klubu odani, samo ti, samo ti, zauvijek ću samo tebe voljeti
Velika šteta...ova pobjeda bi bila veliki vjetar u leđa ovako mladoj i poletnoj momčadi Širokog...nema veze, idemo dalje...krepat ma ne molat!!! Široki šampion!!!
Za RajkoVasić! Svaćaš li ti da pod tom zastavom igraju KK Široki kao katolički klub, i KK Igokea kao pravoslavni klub, a balidžana nema nigdje! E to su kompleksi!
može netko ko se malo boolje razumje da mi objasni??? jeli ima šanse da se Široki vrati među prva 2 gdje i pripada,mislim na BiH klubove znači Igokea i Široki,,,jeli kasno sada za to??? hvala!
možemo biti ponosni,Široki je mali gradić od 30.000 ljudi i igra protiv milijunskog grada!!! a izgubi u samo ovoliko razlike i to u gostima :/ šteta!!!
Široki Brijeg nastupa pod zastavom BiH u regionalnoj liniji. Igokea također. Au, kakvi kompleksi !
Igokea razvaljuje, prvi put da su se pojacali skupo ali kvalitetno i jos dosli ameri na vrijeme pa se uigrali, protiv njih niko nije favorit; ni cedevita ni partizan.
A protiv koga je naša Bosna igrala u ABA ligi, što je nema na tablici????
GAZI USTAŠE! PAOK - PARTIZAN ORTODOX BROTHERS
Ne da se usranom do potoka..