Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza je dobar ali Sinanovic je jos bolji!!!
eh ovako da ti kazem, ja nedzada sinanovica nisam vidio nikada u zivotu, i nije mi rodjak, ali je rodjen u istom gradu kao i ja i NJEGOVA PORODICA TU I DALJE ZIVI, iz pouzdanih izvora vam mogu reci da ovaj momak nije odbio bih reprezentaciju zbog spanjolske, nego on nece NIKADA zaigrati ni za jednu reprezentaciju svijeta iz razloga sto se zeli posvetiti samo klubu i imao je problema sa povredama, a ima tesku finansijsku situaciju u svojoj porodici!! nadam se da ces skontati iz prilozenog!!!!
smore, ti si sigurno Nedzadov rodjak pa ga uvijek branis. Kada je god na portalu nekakva vijest o njemu i ljudi napljuju tvog rodjaka ti se uvijek javis i branis ga. Uvijek kazes da MI SVI ne znamo pravi razlog zasto on ne igra za BiH. MOLIM TE, RECI NAM KONACNO RAZLOG ZASTO ON NECE DA IGRA ZA BIH??? Molim te reci nam, samo mi nemoj razloga tipa \"niko ga nije zvao\" ili takve gluposti. Ako ne znas razlog poklopi se vise i ne s*e*r*i.
Pa gori ste vi od ovih sto pisu!! koji racKu komentarisete uvijek isto, iste gluposti pisete, nije vasa stvar to sto on (ne)moze da igra za bih, neamte pojima o razlozima i ne smarajte vise glupim komentarima tipa izdajnik itd!!!
J*E*B*O vas vise Sinanovic, zasto uopste o njemu objavljujete clanke??? Mozda je to zasluzio??? Ako jeste kako???
PALAC GORE SVI KOJI MRZE OVOG IZDAJNIKA I SELJAKA IZ ZAVIDOVIĆA ,KOJI JE PORDAO SVOJU ZEMLJU!!! Izdajnici nam ne trebaju TELETOVIĆ JE PRIMJER PRAVOG BOSANCA, I ON JE MOGAO OTIĆI DA IGRA ZA Španiju, ali SRCE MU KAŽE BiH teletović !!!
Kakva je ovo retardirana slika ? :O