Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhaha
Vrijeme je da mali papak skonta da treba puno vremena i igara da bi dostigao visi nivo. I u reprezentaciji igra katastrofalno u zadnje vrijeme,protiv Rusa nas zamalo nij kostao pobjede !!
Musa hitno treba ići iz Cedevite. Nije u ovom klubu napredovao ni milimetra, a otkad je Zdovc došao, čak nazaduje. Nema minutažu, nema nikakvu slobodu u igri, nema akcija za njega. Ne znam šta Zdovc pokušava dokazati, ali ovo ne ide na dobro. Ako jedan Dule Vujošević u reprezentaciji ima onoliko povjerenja u Musu, ne znam zašto ga Zdovc maltretira i zapostavlja. I opet mu je Musa najbolji strijelac u ABA ligi.
Vrijeme je da Musa i njegov menadžer ozbiljno počnu gledati prema NBA dok je još mlad, jer on to zaslužuje
Da bi bio u NBA neko i nesto prvo mora promjeniti pristup i razmisljanje..... previse rano se digao u zvijezde, a kako kaze ona narodna "ko visoko leti, nisko pada".... potencijal bez dileme, ali u oblacima bez osnove.
Samo malom glava da bude na pravom mjestu i bice nsesto od njega. Ja ga vidim u NBA.