Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MLADI KOŠARKAŠKI GOSPODINE!!!!! sad smo barem 10 godina sigurni sto se kosarke tice, kako igracki tako i selektorski. Pandza jos to svjetsko da odradi i moze na klupu seniora
Dobro Lik, ovo je sad. Ko zna šta će biti poslije.
ja se u ovu djecu ne mogu razocarat, a barem 4-5 igraca ce sigurno biti veliki igraci. samo dobar rad sa njima i to je to. nismo ranije imali ovakve rezultate. vjerujem u ovu mladost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ugledati se na ovog čovjeka, oni mnogi stariji i iskusniji. Odmjeren, uključen i očito zna šta radi. Bravo momci.
Djeco hvala vam na sreći koju ste nam priredili. Malo , samo malo sam se zabrinuo u 4. četvrtini kad nismo dugo dali koša. Nijemci su se ponadali ali uzalud. Hvala Vam mnogo svima.
Da smo svi slozni , kao vi gdje bi nam kraj bio,
Danas ste igrali protiv Grcke seniori. Rezultat 78-60 za Grcku...
Kad će te Vi naučiti da mi i Litvanija nismo ista vremenska zona? Oni su sat ispred nas. Njihovih 21:15 je naših 20:15.
ma hajde sat gore , sat dole haha xD strasno!
Ode Švabo u helać Haj što Švabo, al' što Pešta...
Idemo dalje sve do medalje
dobro kazeš , djeca a ovde kao da su uzeli olimpisko zlato :) vriste
Za razliku od tvog djetinjstva gdje si ti vrištao sam kad su te roditelji mlatili.
Rek'o je naš trenerski velikan i ponos Vrbanjuše, Alija Hadžiosmanović zvani Braco Gumena Glava: "Sine, daj' 80% od sebe, nemoj 100%, bojim se da ne izgoriš od prevel'ke želje..." Čovjek zna pos'o!
i ja sam se toga bojao, da ne sagorimo k'o meteor, to je naš mentalitet...