Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Sta jadni da predstave...kakve argumente da dadnu skolovanim ljudima...oni su svoje dali sto su imali...ispucali su svo zastrasivanje naroda i obecanja...znaju da im je bolje sutit i sakriti se  Mirsad Hadzikadic - Platforma za progres DANAS 19.9. u 19h u Hotelu Bristol u MOSTARU govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #mislislisvojomglavom
gori od nas
Nisu Hrvati za sporta i to ti je.
@boking hihihi,Hrvatska ima medalja na OI igrama od 91 pa do ovamo kao muslimani i njihovi potomci srbi zajedno! Inace serv,tj.sluga moze samo da pati kad gleda u smjeru Hrvatske!!!
nadam se da se salis...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno rečeno..odma oprošteno..