Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo su sa vec pizdarije, unistit ce momka, nek priceka bar 17 god
Momcilo hahaahh :) Edib je zlato Edib je cvijece Edib za bliznijim plakati nece :D
Vala bas. On ovako dolazi do izrazaja zahvaljujuci nevjerovatnom timskom radu kadetske reprezentacije, jer disu kao jedan i jer se strasno dobro poznaju. Kakva A selekcija, pogotovo sada. Kada ova djeca stasaju za A selekcije, onda je vakat...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno ja bih ga poštedio, neka se momak odmori. Potreban mu je odmor, psihički i fizički. Naša A reprezentacija će da ispuši hrpu poraza a to je najmanje što Musi u ovom trenutku treba kad je na vrhu Evrope. Još da ga lome nekakvi anonimusi iz nižerazrednih reprezentacija, ne znam, ja bih radije da ne igra i da ne rizikuje povredu.
ovaj mali ce da hara nba ligom pazite sta sam rekao
Ne forsirajte momka... Pustite ga da se formira..
Baš mi je žao što ti propadoše ti odgovori i hvala što nisi digao ruke :) Pa znaš šta, realno rođeni smo u najbolja vremena (ti si u tom čak u prednosti), ali su nas veoma mlade zapale najgora moguća, tako da je ogromna većina nas u ranim godinama bila prinuđena da sazri i odraste. To ostavi trag.. Vezano za druge ljude.. Ja ne bendam tuđa mišljenja.. Nikada i nisam. Vjernost. Kada kažeš da je važno da te neko zaintrigira, to znači da se tada javi potreba za istraživanjem ili osvajanjem, a to opet okupira misli i povećava mogućnost da upadneš u emotivni vrtlog. Prevara u smislu seksa bez emocija, ne ostavlja mnogo tragova, ali emocije čak i bez seksa mogu da naprave haos u životu.. Zato ti rekoh da je po meni fizička prevara suštinski "lakša", ako se to uopšte može reći za prevaru, jer sama pomisao na prevaru znači da nešto škripi u osnovnoj vezi, a to nije dobro.. Tako ja na to gledam..:)
Pa to i jeste suština... Imaš nešto opipljivo u ruci. Stabilno, čvrsto i kvalitetno. (au šta ja napisa' škorpiji..), a zaista sam mislila na vezu kada sam to pisala, pa poslije kad pročitah.. qq... al' realno stoje te riječi vezano za izvornu misao o zdravoj vezi.. Zaintrigiranost nije vrijedna da se to ugrozi. ...Pa iskreno, kao da si malo počeo.. čim ja nesvjesno pokušavam da kočim.. jer ni ja ne želim da ugrozim taj komadić raja koji sam uspjela da ukradem od sudbine.. Mislim da nezavisno od nekog fluida mi možemo imati kvalitetan dijalog uz malo mudrosti.. Sputava ova javnost, kako god okreneš... Recimo tema rata.. svi mi zapravo veoma malo pričamo o tome, a stalno se provlače odjeci tog ćutanja u nekim petnaestim pričama..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba mu policisku pratnju dati da ne zavrsi u politici, da ga ne bi sje**
PO MENI JE MALO PRERANO ZA SENIORE....
DŽEKO ŠAMPIJON !?
...tkoja boni država - ned'o bog da im se ONA u ovo umješa - izgubili bi sve što su ikad imali - ŽIVILO NBA !?
'tas Musu testirat' jadan i ne bio
BUJRUM! https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11891221_10153210265444608_389992863206925803_n.jpg?oh=2f8aa103be011fbb2b06ddb31f9072ed&oe=5671300A
Ne treba pretjerivati zbog njega i njegove buducnosti. Ako je premoren, a ima razloga da jest, to moze biti razlog slabijih igara, a sto je dvosjekli mac, koji moze ostetiti samopouzdanje i nahraniti oponemte.
tako i treba, i njeg i Camparu pozvati da se vidi mogu li izdrzat jos jedno prvenstvo, bilo bi dobro ih imati u rosteru
Nadam se da medicinsko osoblje kosarkaskog saveza vodi racuna prije svega o dobrobiti ovih djecaka, I da im nece postavljati previsoke ciljeve dok su jos u razvoju ... sta je s Dzananovom kicmom??
1na1 mali Musa https://m.youtube.com/watch?v=OSdIPr2X6xI
I like very much?
Treba i Sikirasa pozvat, cisto rjesimo neke kljucne stvari u samom pocetku, a i da momak osjeti atmosferu u reprezentaciji.
Duško je prevelik trener da bi Musa s njim bio u bilo kakvoj "opasnosti" i zato mislim da ne bi bilo loše da se priključi A timu, Zna Dule toliko da bi mu davao minutažu u "manje bitnim" utakmicama . Znam da Dule zna najbolje i s njim dečko može samo puno napredovat i puno naučit...