Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je sto je nisam zguz..a htio sam hahaha daj ne provaljujze se vise kauc cips i to je to
I njaki Sejfic hoce u reprezentaciju...
Mađarska liga -facepalm-
momak je bio MVP naše lige
@Stiv Ma de nemoj tako , kad mogu Zahiragici i neke pizdarije igrati , koji daju u prosjeku 3,9 poena po utakmici zasto ne zvonuti i ovog decka od 23 godine , na neku prijateljsku tekmu ?
Pusti ti Eurobasket, javi se u komandu...
Sejfić, Karahodžić, Stipanović, Renfroe, Atić, Delalić, Mitrović, možda i Nihad Đedović, Sikiraš i Čampara. Uz njih od trenutnih ostaviti Teletovića, Nurkića, Musu i Gordića. Za selektora Nenu Markovića i eto imaćemo solidan roster i odličnog selektora
Haha sve okej, ali odrices se dva NBA igraca, i momka koji ce biti jedan od sigurno najboljih igraca Europe.. strasan si :) Djedovica moze samo Bajern vratit, ali to se nece desiti, inace on je jedna od najbolji dvica u Europi ;) Sani trenutno nazalost ne moze pruziti ono sto treba reprezentaciji, ali nadam se da ce se iskaliti u Realu..
@stopNacionalizmu Uz njih od trenutnih ostaviti Teletovića, Nurkića, Musu i Gordića. pročitaj šta je napisao, jesi glup ili treniraš
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zao je i meni, dajte nekog giganta od trenera. BiH to zasluzuje