Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Sajo na njegovom mjestu prvu petorku bi cinili: 1. Susic T. 2. Susic A. 3. Susic D. 4. Susic V. 5. Susic B. Eventualno na klupu bi zalutao pokoji Larson..
@kikserboy ako znas gdje je Mejtas u Sarajevu naleti na bosansku kaficu e tu ti je zivio Vedran
tamo mi amiđa živi
http://bet365.blogger.ba/ registruj se i uzmi do 100 eura !
Publika k'o u pozorištu!
On je Tuzlak
Onom bradatom.govnetu na evroviziji jebem sve po spisku gocno.jedno bradato....treba ga zguluzit dobro
papci objavite vijest da je inter pregazio lazio i da se oprostio od intera jedan od najvecih igraca svih vremena zaneti.i da je mali kovacic izdanak dinamove skole nogometa imao tri asistencije.
kako smo mi talentovan narod, za sve!!
naravno,kad je čovjek hrvatske krvi. Vedran Bosnic, är en bosnisk/kroatiskt före detta basketspelare som är coach för Södertälje Kings i Svenska basketligan.
prvak svedske u kosarci = prvak bih u badmintonu pa svedi i kosarka NEBO i ZEMLJA
sjajan uspjeh hrvatskog stručnjaka čestitke vedrane
Pederuuuuu pederuuuuuuuu