Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je problem? Sa 18 godina ide na kaljenje u drugoj španskoj ligi koja je jača od većine elitnih razreda Evrope. Ako se pokaže naredne godine će igrati u vrlo jakoj Andori koja je prošle sezone igrala doigravanje najjače lige u Evropi. Jedan Mirza Teletović je sa 18 još uvijek igrao u Slobodi, a tek sa 22 je preko Belgije došao do Bakonije koja ga je afirmisala u NBA potencijal.
problem je u tome sto je ovo neperspektivan igrac ciji roditelji su vjerovatno dobrostojeci pa su platili da ode trenirati u juniore reala,decko je neperspektuvan za seniorsku kosarku sa toliko sporim nogama za playmejkera,bez ikakjvih kvaliteta u napudu osim nekog staticnog suta
Bez dobrog menadjera nema te nigdje...
Sani je sa juniorima Reala osvojio prvenstvo Španije, a uz Dinu Radončića (seniorski reprezentativac CG) je bio nosilac igre. Ne mislim da je loše da sa 18 godina igra za prvi tim španskog drugoligaša (svakako jaka liga), ali mi je čudno da ga je Real pustio, nakon dobre juniorske sezone i zapažene uloge u juniorskom timu.
ovo je korak unazad,ovako se nasa djeca unistavaju.najbolji strelac prvenstva i u drugu ligu.Drazen Petrovic pokojni je sa 18 godina bio prvak Juge u ono doba kad se Yugo liga mogla nositi i sa NBA ligom za one mladje koji ne znaju,nek vide klipove na youtube od mirze delibasica,drazena dalipagica,dragana kicanovica,moke slavnica,zarka varajica,dina radje,tonija kukoca,zarka paspalja,vlade divca........ima ih jos da ne nabrajam.
Volio sam da je dosao u Bosnu Royal,ali neka bude sa srecom i u ovom klubu.Lijepa naša djeca,samo neka se razvijaju i napreduju,da se ne brinemo za budućnost naše košarke
Campara je znatno napredovao u zadnjih godinu dana. Prije je uglavnom pogadzao kao statican suter brez driblinga. Na EP je u svoj ofanzivni arsenal dodao i nakon driblinga sa polu distance. Popravio je skok i eksplozivnost a ima prirodnu inteligenciju za kosarku kao nekada Cutura iz Cibone. Momak je potencial i ako nastavi naporno raditi moze daleko dogurati. Sve zavisi od vise faktora koji uticu...licno bih volio najmanje Euro-Liga, cak mozda abda i NBA.
Ovaj momak je veliki potencija Bosne za svoje godine, i daleko ce on dogurati samo da dobije pravu minutazu, NBA liga mu se smjesi za koju godinu..
Znaci nije uspio da se nametne. Steta.
Dobar i pametan transfer koji pruža odlične uslove za daljnji razvoj. Zabrinuo bih se da je ostao u Realu..
svaka cast momce