Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe dobro dobro
MICHAEL JORDAN ima li ko bolji u sledeci 100 godina?
Harali ligom, harali Play offom Svaka cast.. Vise bih volio da Bobcatsi osvoje nego ovi glumci iz Miami
nema trenutno Bobcatsa u NBA-u..
nema narednu sezonu, ovu je bilo !
@bliclol hajd vidjeces koliko komentara ce ovdje biti. odbij moja 2
Naravno da ce biti malo komentara kad ste svi primitivci. Nemate pojma o zivotu u svakom slucaju. TO mi nikad u zivotu nije bio kriterij. Ne znate gdje zivite a kamoli da znate sta da komentarisete.
Parker kao kralj medju kolegama iz ekipe i navijacima
bas je ovo interesantno ovih dana
Da prevedem svima sa jezika primitivca: Ja sam seljacina i samo ja znam sta valja. Vi ostali sto pratite kobajagi nake druge gluposti osim Đeka i Misketa, ko vas jebe. Ja najbolje umijem da kazem da je Alah jedan bog i da je fudbal najvažnija uporedna stvar u svijetu. Jes. Tako mi dina i imana.