Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si jedan gospodin. Aferim i svako dobro ❤
Ovo je ogledalo države. Političari sramite se.
Gospodin čovjek definitivno, pošten što je najbitnije. "Tek kada sam ušao u politiku shvatio sam kolika je tu borba za vlast, a ja sam naivno želio raditi u interesu naroda." kaže Lerić. Evo neka nam i ova Lerićeva izjava bude na umu kad budemo glasali pa da ne glasamo za ove što se smjenjuju na vlasti 30 godina i za ove preletače koji su do jučer bili u strankama koje danas napadaju sa pozicija predsjednika svojih nobokomponovanih stranaka.
Posten covjek. Zarađuje za zivot radeci a ne kao krimos ili uhljeb. Lericu, ziv i zdrav nam bio.
NewName to si upravu ali on je i profesor a pošto je bio član SBB (neznam jeli još uvjek) siguran sam da u mostaru vrlo teško da će dobiti poso u svojoj struci jedino ako sebijunu sliku objesi oko vrata a i slika salema marića dolazi u obzir
I Vučić je nosao gajbe i dobro dogurao.
Svaka čast ljudino, kapa do poda.
Kako vi to sad dramtizujete svi. Pa bio igrac nije ostvario nista drugu u zivotu. Svaka cast njemu igrao uzivao 40 godina. Sada radi normalan posao kao i svi mi. Recimo da je ulagao te pare u buducnost imao bi sada vlasitit biznis. Jednostavno nije iskoristio to. I ne mogu svi igraci postati treneri. Pa zamisli to !!!
Nazalost ali klasican primjer postavke zivota u BiH. Ovdje samo PODOBNI zive svi ostali egzistiraju da bi PODOBNI uzivali. Sami smo kribi lad glasamo po nacionalnom i podobnom kljucu a ne za SPOSOBNE i PRAVE PATRIOTE BiH koji su dokazani i sposobni
Gdje je sad Safet Oručević posjednik istočnog Mostara , pokupovao je što mu je došlo pod ruku , i pozapošljavao svoju svitu na velike funkcije u Mostaru ,veliki patriota na baterije .
FUJ DRZAVA!!! OVO VAM JE SDA DALA J VAS ONA!
Kazu treba nas biti sramota. Zašto? Zato što je igrao košarku do svoje 40. God i nije uspio zaraditi za života. Zato da me bude sramota? Svaki profi igrač je osiguran, a povrh toga je radio i kao trener, tako da je uzeo dobre pare za života. Sad radi kao što i sam rece časno i pošteno i sve za 10.. Ali Hodzic, Avdic, Firic,
bravo za KLAS
Kad se sjetim kako je ovaj čovjek ginuo za reprezentaciju. Treba mu spomenik dignuti u sred Sarajeva. Sremota me što mu se neodužimo na adekvatan način.
Čist dokaz kako pošten čovjek završi . U BiH moraš biti lopov i lažov da nešto postigneš . Tvoj je obraz ostao čist i ne ukaljan .
Ljudina!
pa dragi Lericu,ljudi rade na građevini pa ustekaju 50-100k baš za stare dane što se kaže,a ti do jučer igrao košarku za fine pare i odmah kriza.
Stvatno ovo je bruka i sramota za jednu državu! BiH stidi se!
Nije uhljebljen zabrinula se lezihljebovicka nacija